פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים אבא שלי הביא לי אחד כזה עם כל הכבלים והחוברות.אבל לא ממש הבנתי מה אפשר לעשות איתו.יש לו שימוש למחשב ביתי?
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים בשימוש ביתי, אני בספק שתרגיש איזשהו הבדל,בעקרון זה נתב שאמור לשמש משרד קטן.
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים מחבר פשוט לא הבנתי מה זה עושה.הוא לא תומך באלחוטי, והוא לא יכול לפצל יציאות רשת (יש לו ETHERNET, CONSOLE ו ADSL)אז מה בעצם הוא עושה
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים מחברים אותו למודם (חיבור לאינטרנט), ולסוויץ' (חיבור לרשת), ויש לנו רשת עם חיבור אינטרנט !
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים VooDoo3, הוא לא צריך מודם כי כבר קיים לו ממשק WAN שהוא גם CSU/DSU בשביל זה.D0ri, לדגם הספציפי הזה אין AP אבל בשביל מה זה נחוץ לך?console קיימת בשביל ניהול דרך כבל rollover.etehrnet זה ממשק הLAN שלו (אמורים להיות לו 4 כאלו).ADSL זה החיבור לתשתית ADSL.
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים מחבר אני לא עוד לא יודע אם אני צריך אותו כי עוד לא הבנתי מה הוא עושה במשפט הכי פשוט שיש, מה בעצם התפקיד שלו?
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים איזה צירוף מקרים.. גם אני בדיוק השגתי אחד כזה.. אבל שלי ישן ודפוק.. (ונראה לי שהנורית סנכרון שלו שרופה ) אבל האמת שהוא לא כזה מציאה... יש לו בקושי 8MB זכרון DRAM ופלאש, והכניסה שלו היא Ethernet ולא FastEthernet... :\ מבחינת מה הוא עושה.. אתה יכול לחשוב עליו כמו על מודם רשת של בזק.. בגדול הם עושים את אותה עבודה. (רק שזה קצת יותר משכולל..)
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים גם לי היה אחד כזה (אפילו היה לי פה איזה ת'רד עליו פעם)ואז היתה הצפה בבית, השנאי היה על הריצפה והוא הלך לעולם שכולו טובקיבלתי מחברת הביטוח עליו 1,000 ש"ח ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.