עבור לתוכן

מבקש המלצה למחשב נייד 15' לאבא, בעיקר לאינטרנט עד 2500 ש"ח ...

Featured Replies

פורסם

שלום,

אבא שלי מעוניין במחשב נייד 15' עם ווינדוס ויסטה שישמש אותו בעיקר לאינטרנט וסרטים (וחיבור לפלזמה שלו ב-VGA)

ושיהיה מהיר מספיק בשביל לפתוח את האפליקציות האלה תחת ויסטה.

הוא מתכוון להתחבר לאינטרנט באמצעות הרשת הביתית ככה שאם יש מחשב מסויים עם WIFI שיכול לקלוט לטווח גדול יותר מאחרים אז זה יהיה טוב.

בקיצור אלה הדרישות:

1. אינטרנט ו-WIFI.

2. סרטים ויציאת VGA או יציאת וידאו אחרת.

3. יצרן טוב ומוכר, אחריות טובה.

4. חיי סוללה סבירים, עד 4 שעות גלישה רצוף באינטרנט זה אחלה.

5. מחשב שניתן יהיה להתקין עליו ויסטה ושיהיה עדיין מהיר ואם אפשר שיהיה מוכן אפילו ל-Windows 7 .

וכרגיל אם יש משהו ממש ממש טוב ומומלץ אני מוכן בכיף לחרוג קצת .

פורסם

האופציות שלך מוגבלות ביותר. בגדול, זה Compaq CQ61 / Lenovo G550. ל-Compaq יש גם יציאת וידאו דיגיטלית (HDMI) שזה יכול להיות בונוס, למרות שנראה שאתה מתכוון להתסדר עם VGA.

אופציה נוספת - DELL Vostro A860, שהיתרון שלו הוא 3 שנות אחריות. אבל הוא מגיע ללא מערכת הפעלה

שים לב שאם אתה קונה מחשב עם Vista Premium, אתה זכאי לשדרוג ל-Win7 כשתצא. ב-Vista Basic אין זכאות כזו.

פורסם
  • מחבר

HDMI זה בונוס רציני !

לא תיארתי לי בכלל שאפשר להכניס את זה בתקציב..

אחרי חיפוש קצר הבנתי שיש כמה דגמים של CQ61 חלקם מתהדרים במעבד חזק יותר וזיכרון גבוה יותר 3gb ויש כאלה עם כרטיס גרפי של נוידיה

ורמקולים של אלטק לאנסינג, צורב עם לייטסקרייב.. אני לא הכי מבין בניידים אבל זה נשמע כמו הרבה דברים טובים במחיר מציאה והבנתי שיש אפשרות גם

להרחיב אחריות, בשביל כל הדברים האלה שווה להוציא עוד קצת .

ועוד לא בדקתי את ההמלצות האחרות :) .

תודה רבה.

פורסם

השאלה היא בכמה בפועל אפשר לרכוש אותו.

פורסם
  • מחבר

QttP,

בדקתי את 2 המחשבים האחרים שהמלצת ועבור ה-DELL לא מצאתי אף אתר שמציע 3 שנים אחריות, ההרחבה ל-3 שנים היא בסביבות ה-400 ש"ח.

בגדול גם הלנובו וגם ה-DELL הם פחות או יותר אותו דבר אבל לעומת הקומפק הם לא מציעים HDMI, לא רמקולים של Altec Lansing, הרד דיסק קטן יותר ולא צורב מסוג LightScribe שלפי דעתי אלה תוספות נחמדות מאוד (בעיקר ה-HDMI) .

מבחינת תמורה לכסף הקומפק (או ה-HP) בהחלט לוקח ונראה לי שמדובר בחברה שפחות או יותר ממוצבת באותה רמה כמו הלנובו וה-DELL .

נראה לי שנאי אלך על HP Presario CQ61 - 240EJ .

תודה רבה.

פורסם

בדקתי את 2 המחשבים האחרים שהמלצת ועבור ה-DELL לא מצאתי אף אתר שמציע 3 שנים אחריות, ההרחבה ל-3 שנים היא בסביבות ה-400 ש"ח.

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a860.htm

העלות חורגת מהתקציב כפי שאתה רואה, אבל לא ב-400 ש"ח אלא בכ-300. ההבדל בין מחשב ללא אחריות לשלוש שנים לאחד עם עשוי באמת להיות 400 ש"ח. זה עדיין מחיר לא רע בשביל אחריות כזו אבל אכן לא בהכרח הבחירה הכי משתלמת, תלוי מה חשוב לך יותר.

פורסם
  • מחבר

וואלה גרמת לי לחשוב על זה עוד קצת :-\ .

אני פשוט אסביר את האופציות לאבא שלי ואתן לו לבחור, לפי מה שראיתי הרחבת אחריות לCQ61 זה בסביבות ה-700 שקל בכלל ככה שמבחינתי

זה או שהוא יילך על CQ61 עם שנה אחריות או שהוא יילך על DELL עם 3 שנים אחריות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים