פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים שלום לכולםיש לי מחשב נייד של HP דגם:HP PAVILION DV4-1190EJעכשיו היה לי מותקן עליו ויסטהובא ביחד איתו שלט כזה קטנצ'יק של MEDIA CENTER שיש לו אפילו SLOT בצד שמאל של הלפטופעכשיו כשויסטה מותקן אז כל הדרייברים מותקנים אוטומטית לא אמור להיות בעיות לקולטן של הINFRA RED עכשיו השלט לא עבדאמרתי לעצמי שויסטה זה חרא(וזה באמת וזה לא סוד)אז התקנתי וינדוס 7הכל עובדכל הדרייברים מצאתיגם לINFRAREDועדיין השלט לא קולט את המחשב (או להפך)בקיצור אני לא מצליח להשתמש בשלט של המדיה סנטר וכן למתחכמים יש סוללה והיא בתוך השלטאז אולי למישהו יש אותה הבעיה והוא הצליח לפתור אותה או שיש למישהו עצות?
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים יכול להיות שהשלט פשוט תקול? הוא מגיב איכשהו? המחשב מגיב אליו איכשהו (אפילו אם זה לא כמו שצריך להיות)?
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים חלונות 7 עדיין לא נתמכת ע"י היצרניות, יכול להיותשהחומרה שלך לא עובדת בעקבות כך. חלונות 7שיוצאת היום מיועדת לאנשים שמעוניינים לבדוקאת המערכת ואת החומרה שלהם.תחזור לויסטה, היא לא כזאת גרועה, חלונות 7 נבנתהעליה - תפסיק להקשיב לכל מה שאומרים לך.
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים השלט בדגם שלי עובד גם ב-7 ועבד לפני כן גם בויסטה.תבדוק באמת אולי השלט עצמו נדפק.
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים מחבר אני פותח האשכולויסטה זה כן עד כדי כך גרועלא השלט לא עבד גם בויסטה אבל לפחות שיערתי שאני עושה משהו לא נכון
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים ויסטה זה כן עד כדי כך גרועבתור מי שמריץ Vista Ultimate על המערכת הראשית שלו - לא זה לא. אבל זה לא נושא הדיון.אתה יכול להמשיך לשער שאתה עושה משהו לא נכון (ואולי זה באמת המצב), או שאולי השלט באמת תקול ויש לפנות לתמיכה.אם אתה מכיר מישהו עם הדגם הזה או דומה לו, אפשר לנסות לבדוק את השלט שלו, או את השלט שלך על המחשב שלו.
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים מחבר אז אולי תנסו לעזור לי להגיד מה אני לא עושה נכוןמה כן צריך לעשותכי להפנות אותי לחבר עם מחשב דומה זה לא מי יודע מה תמיכהבבקשה תנסו לעזור לי
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים מצטער, אבל אני לא חושב שלמישהו כאן יש תואר בטלקינזיס, קריאת מחשבות או ניבוי. כך ש"להגיד לך מה אתה עושה לא נכון" כשכל המידע שיש לנו הוא זה שזה "לא עובד" זה קצת יומרני. במיוחד כשיש מצב שאתה עושה הכל נכון והשלט פשוט דפוק.שאלתי אותך קודם ולא ענית:הוא (השלט) מגיב איכשהו? המחשב מגיב אליו איכשהו (אפילו אם זה לא כמו שצריך להיות)?
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים מחבר לא לא מגיב בגרושאם הוא היה מגיב בצורה כלשהי הייתי מזכיר את זהואני לא מדבר על קריאת מחשבות תוך כדי לךהגיד לי איפה אני טועהאלא פשוט להגיד מה צריך לעשות בשביל ששלט סטנדרטי ייקלט באינפרא אדום של המחשבואז אני ישווה את זה למה שעשיתיבעיקרון יש כפתור כזה עם סמל של וינדוסאמרו לי ללחץ עליוניסיתי לחיצה קצרהלחיצה ארוכהכלוםיש גם כפתור של POWER שכביכול אמור לכבות ולהדליק את המחשב שגם לא עובדכנראה השלט דפוק או משהו כזה
פורסם 2009 בספטמבר 2216 שנים חלונות 7 עדיין לא נתמכת ע"י היצרניות, יכול להיותשהחומרה שלך לא עובדת בעקבות כך. חלונות 7שיוצאת היום מיועדת לאנשים שמעוניינים לבדוקאת המערכת ואת החומרה שלהם.תחזור לויסטה, היא לא כזאת גרועה, חלונות 7 נבנתהעליה - תפסיק להקשיב לכל מה שאומרים לך.למה שיחזור לויסטה אם גם שם זה לא עובד לו?והשלט עובד על 7, נבדק ונוסה על שני מחשבים בדיוק מאותו סוג שיש לך.אלה לא מחשבים אישיים שלי אבל אני אוכל לבדוק אם היה צורך בהתקנת דרייבר מסוים.האם השלט עבד לך אי פעם? ומהי גירסת ה7 שיש לך? על RTM עובד 100%.
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים מחבר לא יודע אם זה RTMאבל זה BUILD 7600לא עבד מעולםאבל המחשב חדש מהאריזההוא שכב חטום סגור לא משומש איזה חצי שנה אבל זה לא משפיע על התקינות שלוהמחשב עובדאבל השלט לא מגיבאם יש צורך באיזשהם דרייברים נא לציין זאת /להביא הורדה אני יודה מאוד
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים אולי הסוללה איכשהו התרוקנה..אני אעדכן אותך כשאני אקבל תשובה לגבי הדרייברים.
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים מחבר טוב אני ינסה בנתיים להחליף סוללהיקח לי כמה ימים עד שאני ישכנע את עצמי לגשת לחנות שמוכרת סוללות פלטות שטוחות כאלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.