עבור לתוכן

מסכים כחולים

Featured Replies

פורסם

לא יודע למה, פתאום זה התחיל...

פרמטתי את המחשב ועדיין...

הנה קבצי הminidump

[attachment deleted by admin]

פורסם

מה הקשר פה פירמוט לבעייה של BSOD?

לפי ניתוח הקובץ מדובר על ntkrnlpa.exe ולפי חישו קצר בגוגל הבעיה יכולה להיות קשורה לדרייברים שלא ממש תואמים למערכת ההפעלה או בעייה של RAM.

יש לך במקרה קורא כרטיסים ל SD?

פורסם
  • מחבר

קודם כל, תודה רבה רבה רבה שבדקת עד כה!

אכן, יש לי קורא כרטיסים (זה מחשב נייד מדגם lg e310) הוספתי לפני כחצי שנה עוד 2 ג'יגה RAM ועכשיו יש לי 3.

אני עובד עם win7 וגם כשאני עובד עם win vista שאיתו הגיע המחשב יש לי קפיצות של מסכים כחולים..[br]פורסם בתאריך: 22.09.2009 בשעה 16:47:07

הנה הקובץ האחרון של ה dump שקפץ כשהייתי עם וינדוס ויסטה, ככה אולי יהיה אפשר להשוות ולעלות על התקלה...

פורסם

אותו ntkrnlpa.exe כמו בקודמים (היית יכול לבדוק את זה לבד).

תבדוק אם יש עדכונים לדרייברים של הנייד שלך בדגש על קורא כרטיסים ואני דברתי על מודולים פגומים של RAM ולא כמות הזיכרון עצמה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על הבדיקה,

אין לי מושג איך פותחים את הקבצים הללו... :-X

בכל אופן, אני אבדוק... תודה רבה רבה על שהשקעת מזמנך!

פורסם
  • מחבר

אגב, איך אפשר לבדוק האם יש לי בעיה בזכרון ?

פורסם

עם memtest, יש הסבר על התוכנה גם בסטיקי.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על הכל.

הדרייבר היחידי שלא היה עדכני הוא של הכ. מסך ועדכנתי אותו... (יש לי תוכנה של LG שבודקת הכל לבד...)

בכל אופן, אני אבדוק עם MEMTEST את הזכרון

פורסם
  • מחבר

לאחר 3 וחצי שעות של הרצת MEMTEST לא נמצאו שום בעיות בזכרון...

מה עוד יכול להיות?

פורסם

היו עוד מסכים כחולים מאז שביצעת עדכון?

פורסם
  • מחבר

כן, היה אחד.

אני נוטה לאמין שאולי התוכנה של LG שבודקת דרייברים לא עובדת טוב עלwin7 ולמרות שהיא רושמת שהכל תקין אני צריך לחפש דרייברים...

אבל זה מוזר, כי אם ככה, למה יש לי גם בווינדוס ויסטה קפיצות? (המחשב במקור הגיע עם הווינדוס הנ"ל...)[br]פורסם בתאריך: 23.09.2009 בשעה 20:45:31

אההמממ

בDMP החדש מהמסך הכחול האחרון

נכתב לי

Probably caused by : win32k.sys ( win32k+c3368 )

(אגב, לא הצלחתי לשים את הקובץ סמלים אז אולי בגלל זה לא קראתי כשורה את מה שיש שם, בכל אופן העלתי שוב את הDMP כדי שאם מישהו יוכל לאשר שזה באמת הקובץ שעושה בעיות)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים