עבור לתוכן

Lenovo vs Acer

Featured Replies

פורסם

תתן קישור למחשבים שונים ואולי נוכל לעזור :P

פורסם
  • מחבר

אם המחשבים היו שונים באופן דרסטי לא היה כזה קשה להחליט :-) ואולי לא הייתי כותב פה .....

פורסם

הוא התכוון שהקישור הוא לאותו מחשב.

פורסם
  • מחבר

הטעות תוקנה.....סליחה :-)

פורסם

קשה לתת חוות דעת ממש מנומקת. סה"כ שניהם באותה רמה בערך, או כך הייתי מצפה. לאייסר יש יציאת HDMI שתאפשר לחבר אותו למסך LCD חיצוני, שזה יתרון לעומת הלנובו שאין לו.

פורסם
  • מחבר

אתה ממליץ על האייסר?

האמת ששמעתי הרבה על המחשבים של לבורנו שהם סוסי עבודה ....מינימום תקלות .מבחינת מפרט האייסר נותן יותר יתרונות במפרט

אבל השם מותג לבורנו חזק ולכן אני מתלבט....

פורסם

אם LENOVO אז לדעתי רק הדגמים מסדרת THINKPAD, למרות שתכלס החברה פחות משנה כאן אלא הדגם הספציפי של המחשב.

המחיר זול מאוד יחסית לרכיבים אבל מצד שני מעבד T4200 הוא מעבד חלש.

פורסם

אתה ממליץ על האייסר?

האמת ששמעתי הרבה על המחשבים של לבורנו שהם סוסי עבודה ....מינימום תקלות .מבחינת מפרט האייסר נותן יותר יתרונות במפרט

אבל השם מותג לבורנו חזק ולכן אני מתלבט....

לנובו*

פורסם

אם LENOVO אז לדעתי רק הדגמים מסדרת THINKPAD, למרות שתכלס החברה פחות משנה כאן אלא הדגם הספציפי של המחשב.

המחיר זול מאוד יחסית לרכיבים אבל מצד שני מעבד T4200 הוא מעבד חלש.

הוא לא כזה חלש בכלל. נכון שיש כבר מעבדים של 2.4-2.6GHZ ומעלה, אשר לאט-לאט נהיים סטנדרט, ונכון שיש לו רק 1MB מטמון, אבל בכל זאת, זה לא אטום ולא סלרון, אלא כפול-ליבה אמיתי. וההבדל בינו לבין ה-T6400 לא כזה גדול בכלל.

פורסם

אם כבר לקנות נייד, למה לא כזה שבא עם נתונים סבירים? מעבד T6400 הוא סביר ואומנם בינו לבין הT4200 אין הבדל מאוד רציני עפ"י אינטל אבל זה כן יכול להיות מורגש מבחינתו בעתיד.

ואין מה לעשות, המחשב זול בעיקר בגלל שהמעבד חלש. למי שאין צורך ביותר מכך - זה מחשב סבבה.

פורסם

אם כבר לקנות נייד, למה לא כזה שבא עם נתונים סבירים? מעבד T6400 הוא סביר ואומנם בינו לבין הT4200 אין הבדל מאוד רציני עפ"י אינטל אבל זה כן יכול להיות מורגש מבחינתו בעתיד.

בעתיד, ההבדל לא יהיה מורגש יותר מאשר בהווה. או אם לדייק, כאשר נגיע למצב שההבדל מורגש, סימן שאף אחד מהם כבר לא מספק.

ואין מה לעשות, המחשב זול בעיקר בגלל שהמעבד חלש. למי שאין צורך ביותר מכך - זה מחשב סבבה.

המחשב זול כי המעבד זול, והמעבד זול היא כאינטל בכוונה מתמחרת אותו כך, כדי לפנות לשוק מסוים. הפרש המחירים הרבה יותר גדול מאשר הפרש הביצועים.

זה בעיקר כדי להרגיש שקנית מעבד "לא מסורס". שזו מטרה לגיטימית בפני עצמה, אגב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים