עבור לתוכן

מה התאריך יציאה של DIRT 2 PC ? בחלק כתוב 25 ספטמ' ובחלק דצמ'

Featured Replies

פורסם

באמזון שאני מחשיב אותו אמין, יש מכירות מוקדמות ל 25/09

וברוב האתרים כתוב 1/12 25/12 וכו'..

מה התאריך האמיתי?

עם כל הכבוד ל NFS SHIFT, שהוא מטורף, אני מאמין שהדירט 2 יהיה הרבה יותררר

פורסם

1 לדצמבר.

לא ידוע אם התאריך סופי, החברה יכול לשנותו בכל עת.

פורסם

גירסת המחשב נידחתה ביגלל ש ATI שילמה ל CODEMASTERS שיוסיפו למישחק תמיכה ב DX11.

פורסם

ושכולם אמרו שנוידיה שילמה למגוון חברות משחקים להוסיף "תמיכה" בDX10 ושילמה כדי שיורידו את התמיכה בDX10.1 בAC גם דפקת את הראש בקיר?

פורסם

אני דופק את הראש בקיר תמיד,בלי קשר לכלום..אתה יודע,בדיקה יומית של יסודות הבניין..

ולגבי מה שאמרת,לא הבנתי..אתה מתנגד ל"דעתי" או תומך בה?

בכ"מ,אני לא רואה שום סיבה שבעולם שATI ישלמו כסף לCODEMASTERS כדי שאלה ידחו את המשחק..מדובר פה בדוגמא קלאסית של אינטרס משותף..ATI תשתמש במשחק כדי להריץ את החומרה החדשה שלה ולמכור יותר,וCM ינצלו את החידוש הטכנולוגי כדי להלהיב,לנקר עיניים ולמכור יותר..הרי ממילא רוב הרווחים שלהם יבואו מגירסאות הקונסולה שיצאו כמתוכנן,ואילו גירסאת מחשב עם טכנולוגיה חדשנית ומתקדמת תעזור למשוך גם את אלו ששיחקו בגירסאות הקונסולה "הנחותות" וירצו לראות WHAT ALL THE FUSS IS ABOUT..יש פה מצב של WIN WIN לשני הגופים.

פורסם

אני עושה השוואה בין כמות התומכים בדעה שATI שילמה לבין כמות התומכים בדעה שNVIDIA שילמה אז ומציג את הקירבה בין 2 המקרים

אם אתה הולך להאמין שנוידיה שילמה כדי שחברות יעשו אותו דבר בדיוק כמו CM עכשיו אבל אתה לא מאמין שAMD הצדיקים שילמו אז יש לנו בעיה

פורסם

AMD הצדיקים?

ATI וAMD ממש לא מעניינים אותי..המוצר האחרון שקניתי מהם היה RADEON 7500,פור פאק סייקס..

אני פשוט רואה ומנסה לנתח את המצב מבחינה הגיונית וכלכלית..להציג את המקרה הספציפי הנ"ל כאילו ATI שיחדו את CM כדי שאלו ידחו את המשחק זו שטות לדעתי..כמו שכבר אמרתי,זה נראה באופן די ברור שהאינטרס פה הוא הדדי..

לגבי המקרה של AC ואנוידיה..זה בכלל לא עניין אותי בזמנו,ואני לא יודע בכלל מה קרה או לא קרה שם,ולכן אני לא מסיק ולא מסתמך עליו בשום צורה..תאמין לי שהדבר האחרון שמעניין אותי הוא להצדיק או להגן על חברה אחת או אחרת..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים