פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים אני מחפש תוכנה להציג את הדסקטופ במחשב מרוחק לא שליטה עליו! רק תצוגה האם יש תוכנה שכזו? תודה רבה מראש
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים מחבר תודה רבהיש אולי תוכנה ללא התקנה?אני פשוט נכנס מהעבודה ואין לי שם אפשרות להתקין תוכנותיש אולי משהו שיפעל ישירות מהדיסק און קי?
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים מחבר אני הרגע נכנסתי לאתר והורדתי את הגרסא לווינדווז והיא ישר הפעילה לי את ההתקנה...
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים תוצאה ראשונה בגוגל vnc viewer standalone:http://www.realvnc.com/products/free/4.1/winvncviewer.htmlThe viewer executable may also be downloaded, either directly or Zipped. VNC Viewer for Windows is designed to run stand-alone, without requiring any other packages to be installed first.
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים מחבר אוקיי זה לא עבד והתעוררה בעיה חדשהאני מנסה להפעיל את התוכנה בלפטופ שמחובר לרשת הביתית בצורה אלחוטיתכאשר אני מנסה להתחבר ממחשב אחר ברשת הביתית אני פשוט רושם את האייפי המקומי של הלפטופאבל שאני מנסה להתחבר ממחשב חיצוני אני מנסה לרשום את האייפי של הרשת הכללי והוא לא מתחבר לימה לרשום או לעשות כדי שאני אוכל להתחבר ללפטופ ישירות ממחשב חיצוני?תודה רבה מראש
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים כנראה ששכחת מ port forwarding של פורט 5900 בפרוטוקול TCP כדי הנתה ידע להפנות את הבקשה למחשב הנחוץ.תשים לב כמובן שהשרת אכן מאזין לאותו פורט (זה פורט ברירת המחדל לשרת VNC).
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים מחבר כנראה ששכחת מ port forwarding של פורט 5900 בפרוטוקול TCP כדי הנתה ידע להפנות את הבקשה למחשב הנחוץ.תשים לב כמובן שהשרת אכן מאזין לאותו פורט (זה פורט ברירת המחדל לשרת VNC).ניסיתי כרגע לפתוח את הפורט לאייפי של הלפטופ ולא הצלחתי להנכס מהמחשב של הבית לאייפי הכללי של הרשת רק דרך האייפי הפנימי שוב...אם הורט היה חסום זה היה מונע חיבור בכל מקרה לא?!
פורסם 2009 בספטמבר 2316 שנים א. אין מה לפתוח כי שום דבר לא סגור. אתה מפנה את הפורט למחשב המיועד כדי להגיד לנתב איפה לחפש בטבלאות NAT כשאר יש פנייה לממשק WAN שלו.ב. אתה לא יכול לגשת לעצמך מבפנים ואת הבדיקה עושים מבחוץ.ג. תוכנה חייבת להאזין לאותו פורט כדי לבדוק שהוא עובד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.