עבור לתוכן

נייד לסטודנט ב 5000

Featured Replies

פורסם

היי חברים שנה טובה וחג שמח

אני סטודנט להנדסת חשמל ואלקטרוניקה ומתחיל בעוד פחות מחודש את לימודיי למשך תקופה של 3 וחצי שנים ורציתי לבקש את עצתכם בנוגע לחברה איכותית על מנת לקנות מחשב נייד בעל איכויות, שם ובעיקר שירות לקוחות מעולה ,אמין ואחרית גדולה אשר תספק אותי ביתר קלו תולא תיתן לי "לרוץ" ממקום למקום במשך תקופת לימודיי.

ראוי לציין שבעדיפות שלי שמעתי דברים טובים מאוד על DELL , LENOVO , TOSHIBA והתקציב שלי עומד בערך על 5000 ואפשר לחרוג אפילו טיפה בסדר גודל של מאה מאתיים...

הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על אנשים מהפורום שבעלים של נייד מן החברות הללו ויספר איך השירות לקוחות שלהם, מענה , אמינות, אחריות , תיקונים...

אני חייב לציין שמחשב נייד זה יספק אותי למשך תקופת הלימודים ולכן אני רוצה למצוא את הטוב ביותר ולכן צריך את עזרתכם הנדיבה...

הדרישות שלי למחשב הם:

מסך 13.3 הכי רגיל שיש ובמקסימום אפשרי גם 14.1 אינץ'

כרטיס מסך בינוני שלפחות אוכל לראות סרטים באיכות טובה ואשמח גם ליציאת HDMI במידה ואחבר את הטלוויזיה....

מעבד מהיר וטוב כדי שאוכל לעבוד עם התוכנות שלי כמו ORCAD , תוכנות כבדות מאוד ביתר קלות ומהירות...

זכרון פנימי של לפחות 3 ג'יגה מהיר וטוב...

סוללה של לפחות 6 תאים ובנוסף שמעתי על דבר כזה שנקרא משטח קירור ששמים מתחת לנייד והוא משמר חיי סוללה לאין שיעור אז אשמח לשמוע מידע על זה בכללי ומאנשים שיש להם...

דיסק קשיח של לפחות 160 ג'יגה ולפחות5400 RPM ,ופרט לכך שיהיו כמה שיותר יציאות היטיבו עימי כמו FIREWIRE ,ESATA, USB,וקישוריות כמו בלוטות'ו WI FI שנורא יעזרו לי...

אני מודה לכול העוזרים ושיהי לכולנו חג שמח ושנה טובה ומוצלחת....

שחף

פורסם

אוכל להמליץ לך על המחשב הנייד שהיה לי (אל תדאג מכרתי אותו כי קניתי מחשב גיימרים ולא כי הוא היה לא טוב או משהו כזה...חח)

Dell inspiron 15. המעבד שלו בסכום שיש לך הוא מעולה (core2duo סדרה T6). המסך שלו אומנם 15.6" שזה יותר גדול ממה שביקשת אבל המחשב הזה שווה כל שקל!

היה לי אותו במשך שנתיים והוא התקלקל פעמיים מטעויות שלי (נפילות וכו'...) ובכל פעם שהייתה תקלה, בא אליי טכנאי אדיב הביתה... ישב, החליף את החלקים הפגומים והסביר לי איך לשמור עליו יותר טוב...

לסיכום: המחשב מעולה! ובעת הצורך האחריות מצויינת!!.. מומלץ ביותר :)

פורסם

אוכל להמליץ לך על המחשב הנייד שהיה לי (אל תדאג מכרתי אותו כי קניתי מחשב גיימרים ולא כי הוא היה לא טוב או משהו כזה...חח)

Dell inspiron 15. המעבד שלו בסכום שיש לך הוא מעולה (core2duo סדרה T6). המסך שלו אומנם 15.6" שזה יותר גדול ממה שביקשת אבל המחשב הזה שווה כל שקל!

היה לי אותו במשך שנתיים והוא התקלקל פעמיים מטעויות שלי (נפילות וכו'...) ובכל פעם שהייתה תקלה, בא אליי טכנאי אדיב הביתה... ישב, החליף את החלקים הפגומים והסביר לי איך לשמור עליו יותר טוב...

לסיכום: המחשב מעולה! ובעת הצורך האחריות מצויינת!!.. מומלץ ביותר :)

שמח שאתה מרוצה מהמחשב שהיה לך, אבל למה לתת המלצות לא קשורות?

מסך הרבה יותר גדול ממה שצריך, מה שאומר מחשב הרבה יותר כבד ממה שרצוי, בנוסף אתה מדבר פה על דגמ שהיה לך שנתיים, סימן שהוא כבר הרבה זמן לא נמכר, והדגם שהחליף אותו לא בהכרח דומה לו בצורה כלשהי.

מעבר לכך, שחפון, דאבל פוסט אסור בפורום. תמשיך את הדיון המקורי שלך אם אתה רוצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים