עבור לתוכן

מדיה שהרסה 2 צורבים

Featured Replies

פורסם

הכנסתי לצורב שלי מדיה של סילבר ליין שלצערי איך שזה נראה הרסה אותו.. החלפתי אותו והכנסתי את אותה מדיה לצורב אחר(זה לפני שידעתי שהסיבה לבעיה היא המדיה עצמה ולא הצורב) מדגם דומה.. גם כאן, צורב תקין לחלוטין הפך לתקול בן רגע...

מה זאת אומרת תקול? לא קורא כמעט שום דיסק, לא צורב כלום, הדבר היחיד שכן עובד זה המגש הנשלף והזיהוי שלו בביוס.

האם יש דרך לתקן את הצורבים? האם הגיוני מה שקרה?

הצורבים הם :

LG GSA-H12L

LG GSA-H22N

חשוב לציין ששניהם היו תקינים לחלוטין לפני.

פורסם

דיסקים מקוריים הוא כן קורא? ומה לגבי דיסקים לצריבה קצת יותר איכותיים?

פורסם
  • מחבר

רנדומאלי, דיסקים מקוריים בדרך כלל כן...

עידכנתי לH12L את הFIRMWARE ועכשיו הוא קורא קצת יותר דיסקים... אבל עדיין לא כמו שצריך... שמתי בו דיסק CD-R של מוסיקה.. אני מנסה להעתיק אותו למחשב והוא פשוט לא זז..(לקח לו בערך שעתיים להעתיק דיסק של 700MB...)

פורסם

תראה, שמדייה מסויימת תהרוס צורב זה קצת לא הגייוני, אני חושב שבמקרה שלך הברק כן היכה פעמיים ונפלת על צורבים דפוקים.

אישית הייתי ממש אחריות ולוקח צורב מחברה אחרת (גם ככה אני לא משוגע על LG אבל זה טעמי האישי).

פורסם
  • מחבר

לצורך העניין הצורב הראשון אצלי כולה חצי שנה ואני ממש לא טוחן אותו.. עבר אולי 120 דיסקים וגם זה בלחץ והכל מחבילות של VERBATIM וTDK...

הH12L אצלי שנה אבל ישב בארון.. לא השתמשו בו בכלל.. ממש חדש מהקופסא!

העובדה היא שרק לאחר הכנסת המדיה של סילבר ליין לצריבה שניהם פשוט נדפקו...

איך שזה נראה הH12L כרגע קורא דיסקים.. אבל לא יודע לשמור הרבה זמן על סיבוב גבוה.. כשאני מנסה להעתיק הוא מעתיק חצי דיסק, ואז פתאום מפסיק להסתובב ונתקע... ואם אני מחכה הרבה זמן הוא ממש להסתובב... חשוב לציין שכל עוד הוא מסתובב קצב ההעברה סטנדרטי לחלוטין(איזור ה10-13 מגה לשניה)

פורסם

זאת אומרת שאת הצורב השני הוצאת מהארון, חיברת לאותו מחשב, ואז צרבת?

אם כן זה אומר שיכולות ליהיות עוד המון סיבות לתקלות האלה... ולא המדיות עצמם. (מה שלא ממש נשמע הגיוני)

פורסם

זאת אומרת שאת הצורב השני הוצאת מהארון, חיברת לאותו מחשב, ואז צרבת?

אם כן זה אומר שיכולות ליהיות עוד המון סיבות לתקלות האלה... ולא המדיות עצמם. (מה שלא ממש נשמע הגיוני)

כמו מה? מה ישיבה בארון יכולה לגרום?

פורסם
  • מחבר

זהו תאכלס הוא היה חדש בקופסא... אני לא בידיוק מבין איך זה יכול לפגום בו...

פורסם

כמו מה? מה ישיבה בארון יכולה לגרום?

לא.. בדיוק ההפך. משהו במחשב שגורם לצורבים להדפק כשמחברים אותם אליו.

(אני סתם זורק באוויר:) אולי בעיה בספק כח, משהו בביוס, משהו בלוח, משהו בכבלים, משהו במערכת ההפעלה... קשה מאוד לדעת סתם כך.

פורסם
  • מחבר

מערכת ההפעלה זה בטוח לא מכיוון שזה התקנה נקייה של וינדוס 7 וכבר צרבתי איתה לפחות 10 דיסקים.

הH22N יחסית חדש ועבד עד עכשיו כמו שעון.. לא שיניתי כלום במחשב, גם לא בביוס, שים לב שכאשר הH12L כן עובד הוא עובד במהירות הסטנדרטית והנורמאלית בה הוא אמור לעבוד... לכן אני יכול לשלול כמעט בוודאות בעיה במחשב, אם תרצה להמשיך את הויכוח אין לי שום בעיה לבדוק את הצורב במחשב אחר ולהוכיח זאת.

פורסם

אם הצורב השני כ"כ חדש איך אתה יודע שהוא תקין? כמה כבר יצא לך לבדוק אותו?

יכול להיות שהוא בכלל כבר היה דפוק.

פורסם

אם תרצה להמשיך את הויכוח אין לי שום בעיה לבדוק את הצורב במחשב אחר ולהוכיח זאת.

That would be best.

תעשה את זה.

פורסם

אם תרצה להמשיך את הויכוח אין לי שום בעיה לבדוק את הצורב במחשב אחר ולהוכיח זאת.

אין פה שום ויכוח.. צורבים שלך, תעשה מה שאתה רוצה, לי אתה לא צריך להוכיח שום דבר.. :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים