פורסם 2009 בספטמבר 1916 שנים שלום,אני מעוניין לחבר Xbox360 וסטרימר Popcorn Hour A-110 לאינטרנט דרך רשת אלחוטית.ל2 המכשירים הנ"ל יש דונגלים של USB לחיבור, אך שניהם יקרים מאוד והביצועים שלהם נמוכים למדי.חשבתי אולי במקום זאת לקנות Bridge עבור 2 המכשירים, אשר יתחברו אליו בETHERNET מה שאמור לשפר את המהירות של כל העסק הזה.איזה ראוטר/ברידג' כדאי לי לקנות?תודה,דני.
פורסם 2009 בספטמבר 1916 שנים תקן אותי אם אני טועה, אבל לשני המכישירים הללו יש יציאות רשת סנדרטיות, לא?
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים אז תסביר את הדרישה שלך יותר במפורט. למה לא לחבר אותם באופן קווי -- למה להתעקש על אלחוט?
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים מחבר כמובן שניתן לחבר אותן עם חוט, הדרישה לאלחוט היא עצלנות נטו. בכל מקרה גם לא מדובר באותו חדר, המכשירים יושבים בסלון בעוד המחשב בחדר אחר בבית, במרחק של כ-10 מטרים מהמכשירים. העברת חוט דורשת עבודה רבה מדי..
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים העברת מידע באלחוט במרחק כזה ממש לא מומלצת, במיוחד לא אם מדובר ב-STREAMER -- היא תהיה איטית ולא יציבה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.