עבור לתוכן

שדרוג מפרט קיים 1700-1900 שקל יש לי פה כבר מפרט האם הוא טוב ?

Featured Replies

פורסם

אתם יוכלים לחסוך לי כסף איפשהו ?

תגידו הספק יש מצב לספק שמחזיק תמערכת בפחות כסף ?

כדי לשנות איזה משהו ? אולי לוח מעבד ? זיכרון ?

כרטיס מסך - Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB DDR3 PCIe

470

מעבד - Intel Pentium Dual-Core E5300 Tray

320

לוח אם - Gigabyte GA-G31M-ES2L

240

זיכרון - G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ

330

*-כונן קשיח Samsung 500GB 16MB 7200RPM SATA II HD502IJ Spinpoint F1

300

SEASONIC 400W : SS-400ET

270

פורסם

מה התקציב שלך?

פורסם
  • מחבר

1800 -1900 שקל אני רוצה פשוט שיצא לי כולל הרכבה כולל הכול 2000 שקל

ואצלנו נרכבה והתנקה של ווינדוס עולה איזה 150 שקל בערך אז כול המחשב איזה 1800-1900 שקל

אבל המטרה של הקנייה שלי של המחשב להביא תמחשב הכיטובה שאפשר במחיר הזול שאפשר מבין ?

ויש לי כונן DVD ככה שלא צריך כרטיס קול יש לי ומארז CM690 יש לי ככה שלא צריך ספק יש לי HEC 300W אמרו שלא מספיק למה גם כי הוא יישן

[br]פורסם בתאריך: 19.09.2009 בשעה 20:10:46

פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: המפרט עצמו הוא לא מלא אני צריך א כול החלקים כוץ ממארז וכונן DVD

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 1800-1900

2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)

-המטרה זה אייסי מקושרים סרטי HD באיכות הכי טובה מחשב מהיר בכללי ומדיי פעם משחקים לא משהו רציני ושומע הרבה הרבה שירים

3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.

-לא

4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי

-כונן DVD יש לי צורב DVD יש לי כונן דיסקטים יש לי כרטיס קול איכותי יש לי ומארז חדש יש לי

5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?

- לא

6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?

-עדיף כמה שיותר שקט

7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?

כן אבל אצלנו התקנה עולה איזה 150 שקל ... אני צריך ניתו חלקים בלי קשר להתקנה ב1800-1900 שקל כמה שפחות יותר טוב

8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?

לרוב השימושים שלי זה אינטרנט סרטים אייסקיו שירים ומדיי פעם משחקים

9. האם חשוב שקט? עד כמה? כמה שיותר יותר טוב

10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)?לא בחיים לא

11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך.

משחקים בנונים לא משהו רציני

פורסם

מעבד בלי קרור זה רעיון רע - כי זה מחשב שלא עובד.

פורסם
  • מחבר

עדכן תקציב בכותרת + שימושים לפי חוקי הפורום - אחרת הדיון ינעל

דוגמאות כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=294718.0

לא רשמתי בכותרת כי כבר בניתי מפרט רק רציתי לשאול עם הוא טוב ... ועם יש המלצה יותר טובה באותו מחיר [br]פורסם בתאריך: 20.09.2009 בשעה 04:20:28

מעבד בלי קרור זה רעיון רע - כי זה מחשב שלא עובד.

פעם ראשונה שאני שומע שצריך להחליף תמאורר אבל אני לא עושה OC או משהו

בשביל מה צריך כולכך ?

פעם אני זוכר קניתי מאורר אחי יקר עשה לי בחדר רעש של מטוס ...... חשוב לי מאוד שהמערכת תיהיה שקטה

פורסם

פעם ראשונה שאני שומע שצריך להחליף תמאורר אבל אני לא עושה OC או משהו

להחליף אתה לא צריך - אלא שמעבד TRAY נמכר בלי קרור בכלל, אפילו הקטן המקורי של אינטל.

פורסם
  • מחבר

הא ..

יש אולי מעבד אחר ? שמגיע עם מאורר או שכדאי לקנות מאורר לבד אבל שלא יעשה רעשש מעצבן!!

פורסם
  • מחבר

משהו בבקשה יוכל לענות לי ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים