עבור לתוכן

אין קליטה של הרשת

Featured Replies

פורסם

שלום,

בדירה הישנה שלי היו לי שני מחשבים מחוברים דרך ראוטר D-Link 524, אחד ישירות בכבל והשני דרך USB אלחוטי. המרחק ביניהם באופן ישיר היה בערך מטר והפריד ביניהם קיר אחד.

כעת עברתי דירה והמרחק בין הראוטר לבין כרטיס הרשת האלחוטי כבר עומד על מספר מטרים עם 3 קירות מפרידים. בהתחלה לא הצלחתי להתחבר דרך האלחוטי לאינטרנט וכעת משום מה אני אפילו לא מוצא את הרשת עצמה. אני מניח שזה בגלל שהראוטר לא מספיק חזק.

האם D-Link 524 הוא בעל יכולת שידור כ"כ גרועה? האם הפיתרון היחידי הוא לקנות ראוטר חדש? ואם כן איזה ראוטר מומלץ שיש לו יכולת שידור חזקה (שלא יעלה יותר מדי)?

תודה מראש. :)

פורסם

הפתרון הוא מיקום יותר נכון של הנתב והמתאם האלחוטי שלך.

3 קירות זה באמת לא מעט, במיוחד אם מדובר על בטון מזויין.

פורסם
  • מחבר

אני לא חושב שמדובר בבטון מזוין, אבל מה זה מיקום נכון יותר? ניסית להוציא את הראוטר ואת ה-USB האלחוטי מהחלון כך שלא יהיה ביניהם שום קיר ועדיין אין סיגנל.

האם D-Link 524 אמור לתת מענה למרחק הזה + הקירות המפרידים או שאני מצפה ממנו ליותר מדי?

פורסם

זה תלוי בהפרעות האלקרומגנטיות/רדיו שיש בדרך.

הפרעות כאלו יכולות להוויצר מהמון גורמים שונים כמו ציוד חשמלי, ארונות ברזל וקירות.

פורסם
  • מחבר

מכיוון שעברתי לדירה רק לפני מספר ימים אני יודע על הפרעות סביבתיות באזור הבית שלי בערך כמו אתה שיודע על הפרעות בבית שלי. ;)

אז מה ההמלצה? מה עליי לעשות? ראוטר איכותי יפתור לי את הבעיה?

פורסם

זה לא עניין של איכות.

תבדוק אם יש באמת שינוי אם אתה מקרב את בנתב למחשב קצה (מספיק רק לחבר לחשמל כדי שיפעל וישדר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים