פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים שלום לכולם אני לא יודע אם שאלתי שייכת לפורום הזה הוא לפורום תוכנה אבל לא משנה באיזה דפדפן אני משתמש כאשר אני נכנס לאתר מסויימים כגון GMAIL הדפדפן מראה לי הודעה שהאישור פג תוקף האם לאשר כניסה { צירפתי תמונה ..} איך אני פותר את הבעיה הזאת בתודה מראש[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים מחבר סליחה על התגובה המאוחרת הצג אישור מאפשר לי לישמור את האישור החדש אבל לא פותר את הבעיה שורה תחתונה אני נכנס שוב לאתר וזה מראה לי מחדש את ההודעה ולגבי התאריך הוא מעודכן
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים מחבר התמונות של הצג אישור [br]פורסם בתאריך: 21.09.2009 בשעה 13:03:03אפשר לעלות רק 4 קבצים כל פעם מחדש אז הינה ההמשך [attachment deleted by admin]
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים מחבר אפילו לא שמתי לב שאני על גירסה 7 ולא 8 אבל זה לא משנה אני בדרך כלל משתמש או ב MAXTHON או בפיירפוקס וכמעט בכלל הIE אין לי בעיה לעדכן את הדפדפן אבל אני לא חושב שזה קשור מכיוון שזה קורה גם בדפדפנים האחרים
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים לא שמתי לב שאמרת שזה קורה בכל הדפדפנים שלך, אז אכן IE7 הוא לא בהכרח הבעיה.באיזה עוד אתרים זה קורה?עריכה:תנסה לעדכן את ה root security certificate שלךhttp://www.helpdesk.umd.edu/topics/applications/internet_browsers/internet_explorer_6/security/4647/עריכה 2הלינק הוא לאתר ספציפי אבל תחפש את האתרים שעושים לך בעיות במקום זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.