פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים האם יש איזה דרך לנעול או לחסום את הדפדפן, זאת אומרת שהאינטרנט עדיין יהיה מחובר אבל לא יהיה ניתן לגלוש בדפדפנים, לגלוש באינטרנט.אין איזה דרך או תוכנה שעושה את זה?למה אח שלי כל הזמן על המחשב ועושה בו שטויות ואני רוצה איך שהוא לנעול את הדפדפנים שלא יוכל להכנס לאינטרנט אבל שהאינטרנט יהיה עדיין מחובר.תודה לעוזרים.
פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים מחבר וואלה תודה אחי אני אנסה.ד"א אחלה פורום יודעים לעזור פהאין אולי עוד אפשרות לחסום גם את האחרים? תוכנה או משהו?
פורסם 2009 בספטמבר 1916 שנים יש גם יש !!אני לא יודע לאיזה ספק אתה מחובר אבל רוב הספקיות בזק ונטויז'ן משתמשות בתוכנה לסינון תכנים של icognito זאת תוכנה שבמקור מסננת תכנים לא רצויים (פורנו,אלימות,סמים,צאטים,הכירויות וכו וכו) אך בתוכנה יש עוד מגוון אפשרויות כמו הגבלת גלישה בשעות מסויימות תוך כדי קביעת תצורה לכל משתמש ומשתמש ועוד אם תפשפש באינטרנט אני בטוח שתמצא הרבה מידע בנושא , אל תתבייש לשאול אני רכשתי את התוכנה לאחיינים שלי והיא עובדת מצויין ניר
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים אם אתה רוצה ללכת יותר רחוק אז אתה יכול להחיל GPO (מדיניות אבטחה למי שלא יודע מה זה) שימנעממשתמשים מסויימים לפתוח דפי אינטרנט. אבל יש פתרונות יותר פשוטים כמו שרשום בתגובות הקודמות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.