עבור לתוכן

אחרי הזבל שקיבלנו מ EA, ניסיתי את הסחורה של קונאמי

Featured Replies

פורסם

כמובן שאני מדבר רק על גרסאת PC, ולא רלוונטי להשוות בין הקונסולות כי אין לי ולא מעניין אותי.

אז ככה, כמה מילים לפחות לפי 2 הדמואים ששיחקתי.

FIFA 2010 אחד המגעילים ש EA עשו, פשוט היה אפשר לחזור ל 2009 ולשנות לו תאריך, באמת שמשחק מאכזב מאוד ואין כמעט שום חידוש וגם אם יש, זה לא ממש מורגש, ובגדול זה מרגיש כל כך ישן. ואני אומר את זה בתור חובב פיפא שהיה חורש על כל כותר שלהם עד היום.

PES 2010. פשוט, ואוו!!!!

גרפיקה

מדהימה, שיפור עצום ביותר והבדל שמיים וארץ בין PES 2010 לבין PES הקודמים ו FIFA גם כן..

הבעות פנים, תאורה, דשא!!! כן סוף סוף הדשא עבר שיפוץ ונראה ממש טוב, פרצופים ממש מדוייקים וריאליסטים, הקהל נראה טוב יותר למרות שעדיין זה עבודה של "העתק הדבק" שקונאמי עשו.

אבל בגדול באמת שקונאמי התעלו על EA מבחינת הגרפיקה, לפחות בגרסאת ה PC.

משחקיות

כל כך כיף, משחק ממש זורם, מהיר, מסירות מדוייקות, בעיטות אדירות, תנועות טובות למרות שעדיין יש פה ושם כמה תנועות רובוטיות.

סוף סוף השוערים עוצרים כדורים, ועושים את זה בסטייל ולא כמו הליצנים בכותרים הקודמים.

סרטוני מעבר מגניבים לגמרי. היה קטע שפרננדו טורס עשה עבירה על איזשהו שחקן, אז הייתה אפשרות של בעיטה חופשית מהירה, אבל השופט הזבל שרק וביקש להתחיל מחדש..

שעתיים אני על הדמו ולא נמאס לי לרגע, ואני אחד שלא משחק בדמואים הרבה זמן, כמובן אחרי שמחקתי את הדמו של פיפא אחרי רבע שעה.. בעע!

זה הציונים שאני נותן לדמואים של שני המשחקים.. אה ואל תשאלו איך הגעתי לציונים האלה :lol:

FIFA 2010- 5.5

PES 2010- 9.2

רק יש דבר אחד שמאוד איכזב אותי, רבעקקקק לא יכלו לעשות יותר זמן של משחק? ולאפשר הארכה או פנדלים? מאוכזב! חחחחח

יאללה מחכה כבר למשחק במלא של פיפא ו PES.. כי אני לא יכול לשפוט סופית איזה משחק טוב יותר, אבל בדמו אין ספק מי יותר טוב.

פורסם

יש כבר פאצ'ים שמעריכים את זמן המשחק,כנס לדיון של PES 2010 הדמו..

פורסם

הגרפיקה של הדמו של הפיפא לא דומה בכלל לגרפיקה שיהיה במלא. לפי מה שהבנתי ! לא מה שאני חושב :silly:

אבל כן שיפור גדול בגרפיקה של הPES .

אבל באסה בכפתורים רק עד שהצלחתי לפי מה שאני רגיל..

פורסם

עשיתי 3 משחקים ככה,לא ממש שמתי שער אפילו..אני יותר בדקתי תמשחק,ועושה רושם של משחק ממש טוב,מזכיר את PES 6,רק של הדור הבא...

אבל יש קטע מסריח שמשחק לפעמיים נקתע לי שזה מוזר.. כי המשחק רץ טוב..אבל פתאום בא לו להתקע..

ויש לי HD4870..זה עד כדאי כך משחק כבד?

פורסם

עשיתי 3 משחקים ככה,לא ממש שמתי שער אפילו..אני יותר בדקתי תמשחק,ועושה רושם של משחק ממש טוב,מזכיר את PES 6,רק של הדור הבא...

אבל יש קטע מסריח שמשחק לפעמיים נקתע לי שזה מוזר.. כי המשחק רץ טוב..אבל פתאום בא לו להתקע..

ויש לי HD4870..זה עד כדאי כך משחק כבד?

גם לי יש אותה בעיה ,יכול להיות שזה משהו שקשור לכרטיס הגרפי או שזה אצל כולם ככה

פורסם

אצלי עובד חלק אבל כמו כל שנה יש תופעת tearing עצבנית שפשוט קורעת את העיניים.

פורסם

פירסמת את אותו האשכול ברוטר אחי די לחפור

פורסם

ידוע שלמחשב זה זבל, אם אתה רוצה להשוות באמת תנסה תפיפא לקונסולות נגד הפרו והציון שנתת ישתנה ברגע ל 9 לפיפא ו 7.5 לפרו הפיפא למחשב צריך לקבל 2 וחצי

פורסם

וגם את אותו אשכול בדצ'ו

פורסם

וגם את אותו אשכול בדצ'ו

חסל ספאם בבקשה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים