פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים סיימתי את המשחק, באמת משחק מהנה ושווה קנייה, כל אגורה ואגורה. לפי מה שהבנתי, יכול להיות שיצא עוד משחק של באטמן. כנראה שזה לא יהיה עם ג'וקר.
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים האמת שהמשחק הזה הוא פשוט יצירת מופת , ממש Masterpiece..למרות שיש עוד לא מעט דמויות בעולם הקומיקס של באטמן שאפשר לבסס עוד כמה משחקים , אני לא רואה כרגע שום משחק המשך שיכול להתעלות על המשחק הזה.
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים כן באמת שאי אפשר, המשחק ממש יצא טוב.במיוחד ששילבו את המוות של ההורים שלו וגם את ג'וקר.כל הקטע היפה במשחק זה לא רק המשחקיות וגראפיקה, זה גם העלילה.
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים זה עוד כלום , תנסה למות או להיפסל בכל מיני שלבים , לג'וקר תמיד יש משהו אחר להגיד שקשור באותו מקום שנפסלת , זה פשוט מדהים עד לאיזו רמת פרטים ירדו במשחק הזה.
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים כן נכון, לא רק ג'וקר גם שאר האויבים.אני מקווה מאוד שיצא איזה משחק המשך שלו או משהו.
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים אחלה משחק ממליץ בחום. סיימתי אותו - בהחלט משחק מרשים. מה שכן אכזב אותי קצת זה שהוא נגמר יחסית מהר - ועוד משהו שלא קשור למשחק עצמו - הכרטיס מסך שלי X1950PRO - אומנם הריץ את המשחק, אבל בהחלט איבדתי חווית משחק בגללו
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים ואו איזה משחק !!!עשה לי את החופש ממש משחק מדהים ,ואהבתי את השילוב של ההתגנבות והטקטיקה במשחק.והמשחק לא כל כך קצר אם מחפשים את החידות ,אני השגתי 208 חידות וסיימתי את המשחק ב81%.
פורסם 2009 בספטמבר 2016 שנים תשמעו את ההקלטות עשו את הג'וקר מצחיק... ובהחלט משחק מעולה מצאתי כמעט את כל הRiddles נשאר לי פחות מ30
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים התחלתי לשחק במשחק ויש לי 2 שאלות:1. יש הרבה מקומות בהן יש קירות שבירים (כאלו שניתן לפוצץ בעזרת הג'ל) אבל הם לא נגישים, ז"א שהם לא בגובה שניתן להגיע אליהם ואין מעליהם שום דבר שניתן להיתלות עליו. איך מפוצצים קירות שכאלו?2. ישנן מקומות סגורים ע"י שדה כח חשמלי. שלוחצים על X ראים תיבה זוהרת מאחורי השדה כח שכנראה צריך לפוצץ, אבל אם אפשר להגיע אליה לא פיזית ולא ע"י זריקת בומרנג. מה עושים?
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים יש למישהו סרטון שמראה מה קורה לאחר שמסיימים את כל החידות? לא מצאתי בYOUTUBE.
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים בלי קשר, סרטון אחרון \ מלא להשוואת פיזיקס במשחק:http://physxinfo.com/news/261/gpu-physx-in-batman-arkham-asylum-full-version/
פורסם 2009 בספטמבר 2116 שנים יש למישהו סרטון שמראה מה קורה לאחר שמסיימים את כל החידות? לא מצאתי בYOUTUBE.אמור להיות סרטון אחר?דרך אגב , שאלה למי שסיים:איזו דמות ראיתם בסרטון הסופי כשרואים את הקופסא של הTITAN צפה במים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.