פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים נישמע כאילו לא קנית את המשחק : בגירסה הפרוצה יש הגנה שמונעת ממך ללחוץ על F כדי לעלות להמשך רעיון מצויין, גם אי אפשר לדעת מתי זה יקרה, לכל אחד זה קרה במקום אחר.
פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים המשחק עובד לי הכל מצוייןרק מה שמוזר לי זה שבדמו היו דברים שקשורים בפיזיקה שאין פהלדוגמה אם קפצתי על הרצפה ממקום גבוה אז התרסקו כל הבלטות בצורה יפה,או אם השכבתי מישהו על הריצפה אותו סיפור,במשחק המלא זה לא ככה וזה נראה פחות מושקע,מה פה הבעיה אולי שכחתי להפעיל איזה אופציה?
פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים :Patch 1.1 to enable PhysX released by Livehttp://www.millychan.com/sabin/content.rar^ זה מסדר את את הפיזיקס (מוסיף את האופציה ל-launcher) בדוק.
פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים סינדרום, רשמת את זה פעמיים , למה? לא משנה , הבנתי שענית לבחור שרשם מעלייך אני יכול גם לאשר שזה מסדר את הפיזיקס,גם בLAUNCHER וגם במשחק עצמו.
פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים הפעלת פיזיקס בכרטיס ATI תגרום לירידת FPS בצורה משמעותית וממש לא יהיה כיף לשחק..אחרי פיזיקס אתה תקבל אולי 15FPS עם הכרטיס שלך אלון!
פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים כן אבל השאלה שלי היא אם אני יכול להריץ פיזיקס עם הכרטיס של ATI, אבל שהפיזיקס בעצם יהיה על המעבד.
פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים נישמע כאילו לא קנית את המשחק : בגירסה הפרוצה יש הגנה שמונעת ממך ללחוץ על F כדי לעלות להמשך רעיון מצויין, גם אי אפשר לדעת מתי זה יקרה, לכל אחד זה קרה במקום אחר. זה לא נראה לי נכון כ"כ. כי אני יודע בוודאות על אנשים שלא קנו את המשחק וסיימו אותו בהצלחה.
פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים יש מהLIVE מלא נקודות שמקבלים נגיד אחרי שניצחתי איזה 2 גדולים. אז זה הוסיף לי לנקודות שהיו לי בGTA גם
פורסם 2009 בספטמבר 1916 שנים זה לא נראה לי נכון כ"כ.כי אני יודע בוודאות על אנשים שלא קנו את המשחק וסיימו אותו בהצלחה.אסור לדבר על דברים כאלה. אבל כן הם סיימו אחרי שהם התחילו את המשחק מחדש לפחות פעמיים (וזה מממש לא נעים לחזור על אותו חלק של המשחק 3 פעמים ויותר). לצערו ההגנות לא החזיקו מספיק זמן :'(
פורסם 2009 בספטמבר 1916 שנים פשוט משחק עצום , אני מרגיש די עצוב , סיימתי אותו עם רק 73% , יש עוד אופציה להמשיך להסתובב באי ולחפש את כל החידות והפרסים אבל נראה לי שאני אוותר על זה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.