פורסם 2009 בנובמבר 1816 שנים לא יודע אם שאלו אבל האם ניתן לשחק עם גיים פאד ולשלוט באנלוגי על הגז .??? אני מעוניין לקנות פשוט
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים יש גם סוגים זולים יותר שגם עם חיבור לUSB מעניין אם הם עושים את אותו עבודה כמו הXBOX -( הוא יקר מדי ) ? !!!
פורסם 2009 בנובמבר 1916 שנים הם לא. הם פחות מדויקים, ועם הזמן נהרסים.הXBOX יקר כי יש לו כפתורים איכותיים שמחזיקים הרבה זמן, וגם מדויק ועוד אתה מרויח את התמיכה האוטומטית (לא צריך להגדיר) במשחקים.בכל אופן, אם אתה צפוף בכסף ויודע לשחק טוב, אז תסתדר גם עם בקר פשוט.
פורסם 2009 בנובמבר 2016 שנים השלטים של ה-xbox לא עד כדי כך איכותיים... לחבר נהרס הלחצן מעל הטריגר בשלט אחד ובאחר הוא גם איבד את התחושה, והגומי של האנלוגים גם נשחק בכל השלטים.
פורסם 2009 בנובמבר 2815 שנים קניתי שלט אנלוגי פשוט ב 50 שח עושה את העבודה מציון .( נקודה ) "דרוש הגדרות"
פורסם 2009 בנובמבר 2915 שנים שמתי לב שיש בהגדרות של הגרפיקה או anisotropic x16 או trilinear איזה פילטר יותר כדאי? ובכלל גם בכללי אני פוגש את זה בהרבה משחקים.
פורסם 2010 במרץ 2815 שנים מי שרוצה באג הורידו את המחיר של המשחק(בדומה למה שעשו עם אנדרקבר..רק שאז זה לא היה משנה לאף אחד..אהמ.. ;D) ל69 שקל.או 69.99 אני אף פעם לא עוקב אחרי הדברים האלה..
פורסם 2010 באפריל 815 שנים נראה לי שהמשחק קצת ננטש..למרות שהוא דיי סבבה יחסית ולא רע! אבל לקראת הסוב הוא חוזר על עצמו הרבה..
פורסם 2010 באפריל 915 שנים עם מקשים השליטה נוראית וקשה...אני בדרך כלל מאלה שמכסחים את כולם במשחקים כאלו, ממש ממש קשה לי חבל שאני עם מחשב נייד וה momo racing בבית
פורסם 2010 באפריל 1015 שנים הקטעים שבהם לא קשה לי, הם בקטעים שלפני פניה היריב מאט, ואני לא אז זה מסתיים בו עף על הקירות או מתהפך איכשהו. לפחות ככה אני מנצח
פורסם 2010 במאי 1215 שנים ראיתי שיצאו שתי חבילות הרחבה קטנות למשחק, עם רכבים נוספים וגם מסלולים. מישהו יודע משהו על זה? האם זה עולה כסף וכו'?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.