פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים ^^בפורום הרשמי של המשחק יש דיון תמיכה טכנית, תנסה לכתוב שם פוסט עם פירוט של הבעיה שלך.המפתחים כביכול קוראים את הדיון ואמורים להתייחס לכל הבאגים בפאצ' הקרוב.
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים מישהו מוכל לעזאזל להסביר לי פעם אחת ולתמיד איך עושים את הדריפטים הלל כמו שצריך אבל הסבר ברור ומפורט בבקשה בא לי לשבור את השלט!!!
פורסם 2009 באוקטובר 1616 שנים ותר הדריפטים מתרחשים ביקום אחר בו חוקי הפיזיקה לא תקפים. אני שונא משחקי מירוצים שמשנים את הפיזיקה בהתאם למירוץ, מזל שלא חייבים לעשות אותם.
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים ותר הדריפטים מתרחשים ביקום אחר בו חוקי הפיזיקה לא תקפים. אני שונא משחקי מירוצים שמשנים את הפיזיקה בהתאם למירוץ, מזל שלא חייבים לעשות אותם.
פורסם 2009 באוקטובר 1716 שנים אני רוצה לשאול אותכם איזה משחק עדיף, שיפט או גריד?אני אהיה להיות ממוקד יותר. מבחינת:סוגי רכבים: אהבתי את סוגי הרכבים בשיפט. מה המצב בגריד?גרפיקה לא כל כך משמעותית בשבילי, שניהם נראים מעולה.מצב קריירה: מוצאת חן בעיני האפשרות לשדרג את הרכב, בשיפט. מה המצב בגריד?מסלולים: קראתי שהמסלולים קצת משעממים בשיפט. מה המצב בגריד?רמת קושי: מה יותר קשה ממה?ומשחקיות כללית?תודה לכם.בבקשה.
פורסם 2009 באוקטובר 1816 שנים למה לא לשאול את כל השאלות האלה בדיון של גריד?בעיקרון , גריד הוא ה"אבא" של שיפט מבחינת הקונספט , הוא פחות ארקיידי כלומר אתה לא צובר את הכוכבים האלה אלא מתקדם בקריירה ע"פ ניצחונות.כל הרכבים הם רכבים אמיתיים שמחולקים למס' קטגוריות.אם אני זוכר נכון , אין שידרוגים אלא רק עיצוב של המכונית (אני לא בטוח כי עבר הרבה זמן מאז ששיחקתי בגריד)
פורסם 2009 באוקטובר 1916 שנים גריד משחק הרבה יותר קשה.אפשר לומר מתסכל מאוד, אף על פי שאם מתאמנים הרבה אפשר גם להינות ממנו.שיפט לעומת זאת מאוד כיפי לכל שחקן, גם למי שלא נולד עם הגה ביד, וגם למרוצנים מנוסים.לי יש כמובן את שני המשחקים.אני מעדיף את שיפט בהרבה, ובמחשבה לאחור הגריד לא היתה השקעה משתלמת בשבילי.יש שיגידו שזאת רק דעתי האישית, אבל אם תקרא תגובות על גריד תמצא הרבה אנשים מתוסכלים והרבה זמן מבוזבז על עצבים.
פורסם 2009 באוקטובר 1916 שנים האמת ששחקתי בשני הדמואים, והנהיגה עצמה בסדר מבחינתי.מה שיותר משנה לי זה ההבדלים במצב קריירה. בכל אופן תודה לכם, כבר הזמנתי את שיפט, גם ככה שני המשחקים טובים.
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים מישהו יכול להסביר לי על מה ללחוץ כדי שאני לא אהיה בתוך הרכב?בכל ה-nfs הקודמים היה צריך ללחוץ על המקש c עכשיו זה נהיה משהו אחר?תודה.
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים תודה רבה.יש עוד משו מעצבן. אני רגיל בכל משחקי המרוצים לשחק בגיר ידני כך גם בחיים.רק שבכל המשחקים זה היה תמיד המקשים A ו-Z.עכשיו שום כלום לא עובד, כל מקש שלחצתי לא הרים הילוך.אז הלחתי לאפשרויות ושניתי את זה לבד למקשים A ו- Z רק מה שגם עכשיו זה לא עובד.מה המקשים לעזאזל?
פורסם 2009 באוקטובר 2516 שנים שתי הערות:נסו מכוניות שמבחינת נתונים הן פחות טובות, לפעמים הן מתנהגות יותר טוב על הכביש.נסו הילוכים ידניים. זה משפר את השליטה על הרכב בפרט בפניות והאצה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.