עבור לתוכן

Latitude E6500 - רכישה מחו"ל, מה דעתכם?

Featured Replies

פורסם

הייתי רוצה לקבל חו"ד על המחשב הנ"ל, הצרכים שלי הם קידודי סרטים, שימוש במספר רב של תוכנות בו זמנית WIFI טוב, סרטים, מוזיקה ושימוש משרדי.

ד"א דיברתי עם התמיכה של DELL ובאחריות NBD הם אמרו לי שהם תומכים בכל סוגי תיקון החומרה במחשב וזה נכנס באחריות, אם הם הטעו אותי אני אשמח לשמוע ואולי מישהו יכול להגיד לי בדיוק מה לבדוק מראש וכו'.

אני קונה את המחשב מהאאוטלט, זה מחשב Certified Refurbished

Latitude E6500

(System Identifier: 0G7AWH1M)

* Latitude E6500 Laptop: Intel Core 2 Duo T9550 (2.66GHz, 6M L2 Cache, 1066MHz FSB)

* Genuine Windows Vista Business

System Price : $909.00

Operating System

Genuine Windows Vista BusinessMemory

4 GB DDR2 SDRAM 800MHz (2 DIMMs)Hard Disk Drive

160 GB Free Fall Sensor Hard Drive (7200RPM)Video

Mobile Intel Graphics Media Accelerator 4500MHDWeb Camera

Digital MicrophoneHardware Upgrade

6 Cell Primary Battery

125V Power Cord

90W AC Adapter

No Fingerprint ReaderCertified Refurbished

Certified RefurbishedBase

Latitude E6500 Laptop: Intel Core 2 Duo T9550 (2.66GHz, 6M L2 Cache, 1066MHz FSB)Media Bay

8X DVD +/- RW w/dbl layer write capabilitySoftware Upgrade

Windows Live

NO Intel vPro Secure Advanced Hardware Enabled Systems Management

32BIT Operating System CDSystem Color

Brushed Metal BlackLaptop Screen

15.4 inch Ultra Sharp Widescreen WUXGA Laptop ScreenNetwork Interface Card

Intel WiFi Link 5100 802.11a/g/n Draft Mini Card

פורסם

מדובר במחשב עסקי באיכות טובה, המפרט יתאים אבל שים לב שזו רזולוציה של WUXGA, לטעמי זה קצת גבוה מידי בשביל גודל המסך (אך מדובר בהעדפה אישית כמובן). כמו כן, מערכת ההפעלה היא של 32bit כך שלא תנצל את כל הזכרון.

אם אתה מתכנן לנייד את המחשב יותר מפעם ב-, אני הייתי מעדיפה ללכת על ה-E6400 ב-14.1". רמת הניידות סבירה יותר וחיי הסוללה טובים יותר. עם זאת, אין רזולוציה כלכך גבוהה בניידי 14.1".

למיטב ידיעתי, אחריות NBD אכן תקפה בארץ. לא שמתי את זה למבחן אישית.

פורסם
  • מחבר

היי,

תודה רבה על התגובה המהירה,

אני אבחן רכישה של ה e6400, אני רוצה לשמור על אותם הביצועים ואני מקווה שה e6400 יעמוד באותה רמה של ה e6500.

ד"א, לא מצאתי אפשרות של משלוח למדינות מחוץ לארה"ב ב DELL OUTLET, יש לך מושג איך זה עובד?

לצערי לא מצאתי מחשב במחיר הנ"ל שמגיע עם מערכת הפעלה 64 ביט.

פורסם

ד"א, לא מצאתי אפשרות של משלוח למדינות מחוץ לארה"ב ב DELL OUTLET, יש לך מושג איך זה עובד?

היה אשכול על זה:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=423801.0

פורסם

אחריות NBD של דל על המחשב שציינת תופסת בישראל - מגיע נציג לביתך (או מקום אחר) לאחר שעברת דיאגנוזה טלפונית (אין ברירה).

יש לי E6400 ובדקתי את העניין.

לגבי הזמנה מחו"ל- אתה צריך כתובת בחו"ל ואם אתה מתעתד לרכוש את המחשב בכרטיס אשראי, אז עליך לפנות לחברת האשראי ולצרף את

הכתובת (בארה"ב) לכרטיס האשראי. ללא שלב זה, חברת דל לא תאשר את העסקה (תקבל הודעה לאחר יום-יומיים).

שים לב, שיש קופון הנחה על כל לפטופ מדל אאוטלט בגובה 15%. 08X6C$022NCHSL עד מחר תמהר.

פורסם

בקשר למהירות מע' הפעלה - אם זה XP אז ניצול הזיכרון ממש על הפנים?

פורסם

בקשר למהירות מע' הפעלה - אם זה XP אז ניצול הזיכרון ממש על הפנים?

השאלה לא ממש מובנת...

פורסם

מדובר במחשב עסקי באיכות טובה, המפרט יתאים אבל שים לב שזו רזולוציה של WUXGA, לטעמי זה קצת גבוה מידי בשביל גודל המסך (אך מדובר בהעדפה אישית כמובן). כמו כן, מערכת ההפעלה היא של 32bit כך שלא תנצל את כל הזכרון.

אז אם ויסטה שהיא מע' הפעלה חדשה יחסית לא תנצל את הזיכרון ב-32, מה יהיה עם XP? אני מתכננת לעבוד עם XP ואם ויסטה - אז רק כזאת שאפשר לשרדג ל-7 בהמשך.

פורסם

ניצול הזיכרון ב-32ביט לא ממש תלוי במערכת ההפעלה. גם XP, גם VISTA, גם 7 - תנצלנה בסביבות ה-3.5GB (תלוי כמה כתובות המחשב שומר להתקנים השונים, וזה כבר תלוי יותר בחומרה וב-BIOS מאשר במערכת ההפעלה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים