עבור לתוכן

נייד לסטודנט, 3200 ש"ח +/-

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מתחיל ללמוד עוד חודש וחשבתי לקנות נייד.

השימושים הם בעיקר אינטרנט ואופיס, משחקים קלים ישנים, צפיה בסרטים, הורדות, מוזיקה, פוטושופ.

ראיתי בוואלה שופס את המחשב הבא:

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C415191052

האם כדאי?

תודה.

פורסם

יתאים לצרכים (אם כי שים לב שמדובר במכירה אישית ולא רגילה). אתה יכול להסתכל גם על ה-CQ61 שנותן מפרט יפה בשביל המחיר. קח בחשבון שרמת הניידות אינה אידיאלית לסטודנט אם יש לך כוונות לקחת אותו ללימודים.

פורסם
  • מחבר

בגדול אבל, הוא מחשב טוב?

המפרט שלו נראה טוב למחיר?[br]פורסם בתאריך: 17.09.2009 בשעה 16:08:31

ומשהו בנוגע לקומפק שציינת...הרבה אנשים אמרו לי לא לקנות HP עקב קלקולים רבים ושירות לא משהו.

יש אמת בדבר?

תודה.

פורסם
  • מחבר

מקפיץ...

פורסם

המחשב בסדר גמור, אבל שים לב שמדובר במחיר "החל מ", לדעתי בפחות מ3500-3600 אין מצב שאתה לוקח אותו..

פורסם

תודה!

למה אתה חושב ככה? ב-KSP מוכרים אותו ב-3490, ואני מניח שזה לפני הנחת מזומן...

אגב, אני לא כזה מבין גדול, אז אין מה לגחך, אבל ראיתי שאין לו יציאת HDMI... אם אני רוצה כן לחבר אותו לטלוויזיה ולראות סרטים, איזו יציאה אני צריך לבדוק שתהיה לו?

תודה.

פורסם

אם אין לו HDMI, ולטלוויזיה שלך אין כניסת VGA, אז אתה תקוע. לא תוכל לחבר אותו בלי לרכוש ממיר וידאו יקר.

פורסם

אתה לא רציני... הגיוני שימכרו כזה מחשב בלי יכולת פשוטה לראות סרטים דרכו על טלוויזיה? בטוח שאין עוד אופציה?

בוא נגיד שאני מחפש מחשב ואני מסתכל במפרט על היציאות/חיבורים, מה אני צריך לחפש שם כדי לדעת שאני אוכל לחבר בין המחשב לטלוויזיה?

בכל מחשב יש מושגים שונים...

תודה.

פורסם

בוא נגיד שאני מחפש מחשב ואני מסתכל במפרט על היציאות/חיבורים, מה אני צריך לחפש שם כדי לדעת שאני אוכל לחבר בין המחשב לטלוויזיה?

יציאת HDMI.

פורסם

אין עוד יציאה פרט לזה? כמו VGA?

פורסם

אם אין לו HDMI, ולטלוויזיה שלך אין כניסת VGA, אז אתה תקוע. לא תוכל לחבר אותו בלי לרכוש ממיר וידאו יקר.

לחזור על זה שוב?

פורסם

אתה יכול לנסות, אבל אין צורך.

תודה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים