עבור לתוכן

1005HA- על נוחות שימוש בעכבר וחשיבות זמן סוללה

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

בהמלצתכם ניגשתי למספר חנויות כדי לבדוק מקרוב את הנטבוקים השונים. לא פשוט בכלל - חצי מהמחשבים בתצוגה בקושי עובדים...

בכל מקרה נוכחתי כי המקשים של העכבר של 1005HA אינם כה נוחים, כלומר לא נענים בקלות - האומנם? זה משהו שמתרגלים אליו?

(אני מעדיף לא להזדקק לעכבר חיצוני). בהתאם לכך רציתי לשאול האם היתרון העיקרי של 1005HA (לעומת קומפאק או ACER) הוא זמן הסוללה הארוך או שיש דברים נוספים? אני שואל כי לא ברור לי למה זה משנה כל כך - האם מטען שוקל כל כך הרבה???

תודה וסליחה על האורך...

פורסם

אני שואל כי לא ברור לי למה זה משנה כל כך - האם מטען שוקל כל כך הרבה???

הרעיון של נטבוק הוא להיות מחובר לרשת ולגלוש בכל מקום - רכבת, בית קפה, מטוס, פארק. גם אם המטען לא שוקל הרבה, מציאת שקעים במקומות האלה היא לא טריוויאלית בכלל.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה, אם כי לפחות לפי מה שקראתי פה בפורום זה גם ככה לא נוח לעבוד על נטבוק כל כך הרבה זמן ברצף...בכל מקרה שאלותיי הן האם יש משהו מעבר לזמן סןללה בו ה-1005HA מצטיין ביחס לאחרים כי סה"כ נוחות שימוש נראה לי גם פרמטר חשוב לא?והאם לעוד מישהו היתה בעיה עם העכבר או שאולי זה היה משהו ספציפי לדגם שראיתי.

תודה, חג שמח ושנה טובה

פורסם

אממ בעקרון כנראה צריך להתרגל לעכבר

זה לדעתי הרעיון הכי טוב העכבר החדש של ה1005

אני אישית ממש נוח לי עם העכבר הזה כי הנקודות עוזרות מאוד בדיוק של השימוש, האצבע לא בורחת כמו במשטח חלק.

אפילו אנשים שלא השתמשו כמעט בעכבר של לפטופים ולא רגילים בכלל וקשה להם תמיד השתמשו אצלי וישר השתלטו על הכל בקלות.

ומה עוד טוב חוץ מהסוללה? אממ ASUS בכללי נותנים המון תוכנות שימושיות מאוד.

יש יכולת מולטי טאצ' שאני אישית משתמש בה באינטרנט טיפה.

ובכללי זה נחשב הנטבוק הכי מומלץ בשוק היום:

http://www.netbooklive.net/asus-eee-pc-1005ha-probably-the-best-10-netbook-on-the-market-636/

הכי נמכר:

http://www.netbooklive.net/best-selling-netbooks-of-the-summer-2009-on-the-us-market-693/

לדעתי אם אתה לא ממהר תחכה חודשיים אולי קצת יותר ואז יגיעו כבר נטבוקים עם מסכים של 12' וכבר יהיו מבוססים על פלטפורמת ION וWIN7

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובה. זה מעלה לי כמה שאלות אבל...

1. גם אם אני אחכה, אני מניח שהמחשבים האלו יהיו יותר יקרים לא?

2. קראתי בעיון את הסקירות באתר, נשמע משכנע חוץ מהקטע של המסך שטוענים שם שקשה לראות באור מלא.(האומנם?)

לעומת זאת הם משבחים את טושיבה שלא ראיתי את שמוכרים אותו בארץ (לפחות לפי האינטרנט) ובנקודה הזו גם את HP mini110

מישהו מכיר את הנ"ל?

תודה ושוב חג שמח ושנה טובה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים