פורסם 2009 בספטמבר 1616 שנים שלום לכולם! אני רוצה לקנות דיסק קשיח פנימי של 1TB אני לא כל כך מבין בדיסקים קשיחים אז הייתי רוצה המלצות לאיזה כונן כדאי לקנות. קודם כל חשוב לציין שאני מבקש שלא ימליצו לי על כוננים חיצוניים אני רוצה רק פנימי. חשוב לי המהירות של הכונן ואני לא רוצה מהירות של USB2 אז בבקשה רק דיסקים פנימיים. אז ככה... כרגע יש לי 2 כוננים. אחד של 80GB שהוא כרגע הכונן של הוינדוס שהוא של WD 80 GB Sata1 8MB cache השני הוא גם של WD 120GB אני לא זוכר ממש את הדגם שלו כי הוא ישן אבל לפי דעתי הוא לא Sata שהוא משמש אותי למשחקים שירים וסרטים. בעצם להכל הכוננים האלו לא מספיקים לי ואני רוצה בעצם להוציא את שתיהם ולשים הארד דיסק אחד של 1TB שאותו אני יחלק ל2 שאחד יהיה של הוינדוס ואחד יהיה של הכל. אבל עדיין זה יהיה רק כונן אחד. זה המפרט של המחשב אם זה בכלל משנה: Intel core2dou e6400 2.13 GHz Gigabyte GA-945P - S3 intel PCI-X 2GB RAM DDR2 Twinmos ATI Radeon 4870HD 1GB OCZ Stealth Xstream 600W Gigabyte TRITON Mid ATX אמממ תקציב: נגיד עד 600 אבל גמיש אבל אני לא צריך משהו ממש יקר..אני יודע שהיום המחירים הם בערך 400-500 ש"ח. אני צריך משהו טוב ואמין זה הכל. אשמח לתשובות. תודה רבה מראש.
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים מחבר קראתי אותו...אבל בכל זאת רציתי לדעת מה אתם מציעים לפי המחשב שלי והכל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.