עבור לתוכן

חברים וחברות אני שמח להודיע לכם על SLI לכולםםםםםם

Featured Replies

פורסם

החברים התותחים בtechpowerup הצליחו ליצור כמה קבצים שאם מוסיפים אותם למערכת , לא משנה איזה לוח , העיקר שיש שתי כרטיסי מסך של NVIDIA יהיה לכם SLI :)

אני הצלחתי להתקין על הGA EP45 DS3R שלי שתי 8800gt בSLI :)

עובד פיקס !

למעוניינים

index.php?action=dlattach;topic=430338.0;attach=122999;image

http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=60844&page=12

[attachment deleted by admin]

פורסם

הלוח שלי מאוד דומה ללוח של פותח הת'רד ההוא.

ננסה את העניין, אגב זה עלה כמה פעמים וגם יש חדשה על זה בזון.

אם ניסית והצלחת זה מעולה, אם תעלה תוצאות מבחנים מה טוב

פורסם

Zander ואיך הביצועים ? תן איזה משהו :)

פורסם

נשמע מעניין.

למרות שחשוב לציין שהיו כל מיני מקרים בעבר בהם פתחו ציפסטים ל SLI בעזרת תוכנה וNVIDIA חסמו את זה בדריברים לאחר כמה חודשים, אנשים נתקעו עם כרטיסי מסך מיותרים או נאלצו להחליף לוחות אם. רק לידיעה, אין לי מושג לגבי המקרה החדש.

פורסם
  • מחבר

אני בצבא , אז יקח לי קצת זמן לעלות משהו . אבל אני יעשה זאת בסופש .

ממה שראיתי יש שיפור רציני !

כאילו הסיפור שלי הוא כזה שהיה לי לוח תומך SLI אבל הוא נדפק אז קניתי לוח תומך XFIRE כי זה מה שהיה בתקציב , ראיתי שאנשים עובדים על הפרוייקט הזה אז זה נתן לי תקווה .

בקיצור הביצועים זהים לביצועים של לוח תומך SLI , כמו שאמרתי אני יעלה הוכחה בהמשך.

אם יש ביקוש אני מוכן להכין מדריך להתקנה :)

פורסם

לא הבנתי,כאילו יש לי לוח אם שאין בו שתי יציאות לשתי כרטיסי מסך נגיד ה ep43 של gigabyte . ואני יכול לעשות sli?

פורסם

איך תוכל אם אין לך 2 יציאות PCI-E?

הפתיחה הזאת היא לבעלי 2 יציאות בלוח האם שתומך בCFX בלבד

פורסם

אני לא מאמין שענית לו על זה,

אם נקביל את זה לעולמם של הבלונדיניות אז זה מזכיר לי את המקרה עם הבלונדה במונית הכסף ששאלו אותה "מי בפרסומת היא - פצצת אנרגייה צהובה?" והיא ישר קפצה וענתה: "תפוזינה...".

פורסם

^^^^

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:xyxthumbs:

פורסם

נשמע מעניין.

למרות שחשוב לציין שהיו כל מיני מקרים בעבר בהם פתחו ציפסטים ל SLI בעזרת תוכנה וNVIDIA חסמו את זה בדריברים לאחר כמה חודשים, אנשים נתקעו עם כרטיסי מסך מיותרים או נאלצו להחליף לוחות אם. רק לידיעה, אין לי מושג לגבי המקרה החדש.

שמעתי עלייך,הבדרן של הפורום :).

פורסם

דווקא זה היה רציני לגמריי ...

בעבר היתה פריצה דומה שפתחה NFORCE 4 ULTRA ל SLI (אלו ציפים זהים שפשוט נעלו באחד מהם את הSLI). יצרניות לוחות אם עלו על המציאה והתחילו ליצור לוחות NF4 ULTRA זולים יותר עם עוד חריץ PCIX16 מה שאפשר ללקוחות כמובן לפרוץ את הצ'יפסט בעזרת הפריצה התוכנתית ולמעשה היתה גם דרך חומרתית - של קיצור שתי נקודות על הצ'יפ של הלוח אם אבל היא היתה הרבה יותר קשה ובהחלט לא לביצוע של כל אחד (מפר אחריות וקל מאוד להרוס את הלוח ככה).

NVIDIA אחרי כמה חודשים כבר מאסו בפריצה הזו וחסמו אותה בדריברים החדשים יותר, וכולם אמרו ביי ביי לSLI שלהם חוץ ממי שביצע את ההלחמה העדינה, האנשים הפרטיים שפרצו "בהתנדבות" כמובן לא יכלו להשקיע מזמנם הפרטי ללא כל תמורה ולשבור את הראש כל פעם איך אפשר לעקוף את זה אם בכלל ומה שקרה שאף אחד לא העז נגד השינוי של NVIDIA ובדיוק כמו שרשמתי מקודם - נתקעו עם כרטיסים מיותרים או שידרגו לוח אם.

ניתן לחפש בגוגל על כל הסיפור הזה.

אבל בואו לא נהיה טיפשים.... - הרי ברור שכל פריצה תוכנתית ניתנת לחסימה... אני מקווה שלרגע אחד אין כאן מישהו שחשב שהפריצה שלו מימי היציאה של XP תעבוד לו לעד ומייקוסופט בחיים לא יוציאו את החסימה לפריצה שהיתה בSP1, או את WGA ... :) איך אומרים,"הנבואה ניתנה לטיפשים" (סתם אנקדוטה לצורת הכתיבה של הכותרת של התרד).

אסור להיות תמימים ובטח אסור להיות טיפשים בכל הנוגע להוצאת כספים.

מצב שבו ATI לא תאהב את הפגיעה הבהכנסות שלה מהנושא ותפנה לאינטל למנוע את הפריצה בדריברים הבאים שלה הוא ממש לא דמיוני. אדם חכם לוקח את הכל בחשבון...

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

nVidia SLI cracked - works on all motherboards now?

Activating NVIDIA SLI on all motherboards, detailed HOW-TO

בהצלחה :xyxthumbs:

this modification allow to run SLI on ANY chipset, and not just Intel or NVIDIA. Technically SLI can be enabled even on a Motherboard with an AMD Chipset

אבל מצד שני, כמו ש-ice2k טוען:

Now, we understand the principle, so we can find similar pieces of code and modify any later drivers released by NVIDIA, before the release of new protection methods from NVIDIA which is only a matter of time.

פורסם

הבחור לא יודע ושואל זה לא בושה ויפה מאוד הוא רוצה ללמוד.

גם אתה לא יודע הכל .

אז אל תשחק לי אותה עכשיו מהנדס באינטל.

תעודדו אנשים לדעת

אל תצחקו על מי שלא יודע.

פורסם

טוב לא ידעתי שזה המצב,

מה אתה צועק ויורד על מי שלא יודע ? תעזור להבהיר דברים למי שלא יודע, לא צריך לרדת ולצעוק בצורה לא יפה.

ועכשיו ברצינות - אף אחד לא צחק עליו בגלל שהוא לא יודע אלא בגלל משהו אחר. בכל מקרה אין קשר בין השאלה שלו ללא לדעת, הוא פשוט חם על המקלדת ולא חושב לפני שהוא מגיב - זה הכל, וזה לא תמיד משהו מבורך (אם כי אין שום בעייה שהוא קיים).

יש באתר את האייקון הבא מול הפרצוף של כולנו: " :kopfpatsch: ".

ביום שבו תילחם להוריד אותו מהאתר - אני אפילו לא יתווכח איתך. אבל עד אז - בו נישאר בפרופורצית. כמות הידע שאני שופך פה בהשקעה ובאהבה היא לא משהו שתמצא בכל מקום או ע"י כל אדם - אז התגובה שלך לא כלכך במקום. אנא הפעל שיקול דעת ופרופורצייה בפעמים הבאות.

בידידות :hi: .

פורסם

אמממ קצת לא הגיוני

אתה חייב צ'פסט של נבדיה בשביל לעשות SLI לא ?

ככה שזה דיי לא הגיוני שעם איזה תוכנה הצלחת להריץ את זה לפי מה שאני מבין זה אמור להיות משהו חומרתי (אני לא ממש מבין בזה ככה שלא לתפוס אותי במילה:|)

ומבחינת ביצועים יפה מאוד ! הכרטיס עצמו דיי חלש אבל ב SLI הוא מתקרב לביצועים של GTX260\4870

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים