פורסם 2009 בספטמבר 1616 שנים קניתי GT9800 + 1 ג'יג'ה 256 ביט והחלפתי ספק כוח ל550 לחדש כי שלי היה ישן הרכבתי אותו הדלקתי נכנס התקין וקרס (בווינדוס XP PRO) עשה מסך כחול מהיר ולא הספקתי לראות מה הבעיה ,השאלה למה קרס ,אני צריך לעדכן תביוס או משהו?
פורסם 2009 בספטמבר 1616 שנים אם זה לא מוציא קובץ dump וזה מהיר מידי בשביל לראות מה כתוב אז תעשה f8 לפני שאתה מנסה להיכנס לווינדוס ותבחר באופציה disable automatic restart on system failure... ותנסה לראות איזה קובץ כתוב ומה הקוד שגיאה...
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים מחבר UPP מישהו אשמח לעזרה,הבנתי שפירמוט של הווינדוס יעזור...אבל הסבירו לי שכנראה יש התנגשות של הדרייברים של משהו שרצץ בפרוססים אין לי מושג תיסבכו לי תחיים ואני צריך לנתק תפרוסס הזה ואין לי מושג איך
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים 1. קנית ספק של יצרן מפוקפק משהו.2. האם הכרטיס הקודם שלך היה של ATI?3. האם חיברת לכרטיס את קונקטור ה6PIN מהספק?
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים מחבר 1. קנית ספק של יצרן מפוקפק משהו.2. האם הכרטיס הקודם שלך היה של ATI?3. האם חיברת לכרטיס את קונקטור ה6PIN מהספק?זה כרטיס של PALIT אין לו חיבור של 6 פינים ועל ווינדוס 7 הוא רץ חלק ועובד באקספי הוא קורס...
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים נראה כמו בעיה של דרייברים, תנסה להכנס במצב בטוח (F8 אחרי שבחרת xp ואז safe mode) ולהסיר את הדרייברים הנוכחים...
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים מחבר עשיתי את זה עשיתי UNINSTELL לדרייברים וכנראה שיש עדיין שאריות של הכרטיס מסך הישן ואני לא מבין איזה עצבים
פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים איזה כרטיס היה לך?יש תוכנה שמסירה שאריות של דרייברים מהמחשב אולי תיעזר בה שחכתי את השם שלהתוריד את הדרייברים המעודכנים שמתאימים לכרטיס החדש שלך ותתקין אותםזה אמור לפתור לך את כל הבעיות איתו
פורסם 2009 בספטמבר 1816 שנים מחבר בסופו של דבר פירמוט פתר הכל...ממ ועכשיו אני שם הכל על ההגדרות הכי גבוהות בCOD 4 והוא עושה לי מסך כחול אחרי 5 דקות משחק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.