עבור לתוכן

כרטיס חדש והמחשב קורס

Featured Replies

פורסם

קניתי GT9800 + 1 ג'יג'ה 256 ביט והחלפתי ספק כוח ל550 לחדש כי שלי היה ישן הרכבתי אותו הדלקתי נכנס התקין וקרס (בווינדוס XP PRO) עשה מסך כחול מהיר ולא הספקתי לראות מה הבעיה ,השאלה למה קרס ,אני צריך לעדכן תביוס או משהו?

פורסם

אם זה לא מוציא קובץ dump וזה מהיר מידי בשביל לראות מה כתוב אז תעשה f8 לפני שאתה מנסה להיכנס לווינדוס ותבחר באופציה disable automatic restart on system failure... ותנסה לראות איזה קובץ כתוב ומה הקוד שגיאה...

פורסם

איזה ספק כח קנית ? (ייצרן)

פורסם

מחקתה דרייברים ישנים לגמרי לפני ההרכבה?

פורסם
  • מחבר

לא מחקתי ,איפה מוחקים את זה:|

פורסם

איזה ספק כח קנית ? (ייצרן)

550W לא אומר כלום.

פורסם
  • מחבר

היצרן של הספק כוח זה

HuntKey

V-Power

550W

פורסם
  • מחבר

UPP מישהו אשמח לעזרה,הבנתי שפירמוט של הווינדוס יעזור...אבל הסבירו לי שכנראה יש התנגשות של הדרייברים של משהו שרצץ בפרוססים אין לי מושג תיסבכו לי תחיים ואני צריך לנתק תפרוסס הזה ואין לי מושג איך

פורסם

1. קנית ספק של יצרן מפוקפק משהו.

2. האם הכרטיס הקודם שלך היה של ATI?

3. האם חיברת לכרטיס את קונקטור ה6PIN מהספק?

פורסם
  • מחבר

1. קנית ספק של יצרן מפוקפק משהו.

2. האם הכרטיס הקודם שלך היה של ATI?

3. האם חיברת לכרטיס את קונקטור ה6PIN מהספק?

זה כרטיס של PALIT אין לו חיבור של 6 פינים ועל ווינדוס 7 הוא רץ חלק ועובד באקספי הוא קורס...

פורסם

נראה כמו בעיה של דרייברים, תנסה להכנס במצב בטוח (F8 אחרי שבחרת xp ואז safe mode) ולהסיר את הדרייברים הנוכחים...

פורסם
  • מחבר

עשיתי את זה עשיתי UNINSTELL לדרייברים וכנראה שיש עדיין שאריות של הכרטיס מסך הישן ואני לא מבין איזה עצבים

פורסם

איזה כרטיס היה לך?

יש תוכנה שמסירה שאריות של דרייברים מהמחשב אולי תיעזר בה שחכתי את השם שלה

תוריד את הדרייברים המעודכנים שמתאימים לכרטיס החדש שלך ותתקין אותם

זה אמור לפתור לך את כל הבעיות איתו

פורסם
  • מחבר

בסופו של דבר פירמוט פתר הכל...ממ ועכשיו אני שם הכל על ההגדרות הכי גבוהות בCOD 4 והוא עושה לי מסך כחול אחרי 5 דקות משחק

פורסם

מה הקוד של התקלה שאתה מקבל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים