עבור לתוכן

שאלה לבעלי HP - סוללות 6 תאים - זמן עבודה

Featured Replies

פורסם

בוקר טוב,

אני עומד לרכוש מחשב נייד של HP והדבר האחרון שמטריד אותי הוא הסוללה.

עד עכשיו עבדתי על מחשב עם כרטיס מסך ומסך 15.4 עם סוללה של 8/9 תאים וקיבלתי זמן עבודה של עד שלוש וחצי שעות.

המחשב שאני עומד לקנות הוא 13.3 וגם עם כרטיס מסך, אבל סוללה של 6 תאים.

עכשיו, ברור לי שיש המון פרמטרים וכו', והנתונים שסיפקתי כנראה לא מספיקים כדי לקבל תשובה ברורה, אבל אני שואל בגדול.

רק רוצה לדעת ולשמוע מבעלי HP או משתמשים עם ניסיון ב-HP אם הם מרוצים בגדול מצריכת הסוללה שלהם.

תודה רבה.

פורסם

כן, כי ברור שכל הניידים של HP הם אותו דבר וכולם באים עם אותן סוללות ואותה חומרה.

:kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

סרקזם מיותר, חשבתי שבמקרה הזה הפרט יכול להעיד על הכלל.

יום טוב.

פורסם
Of course, where battery life is concerned things are a little different, though even here the dv3 puts in a very good showing, beating the Samsung in all the tests. In the Productivity segment it managed an impressive four hours and 10 minutes, 40 minutes more than the Q320. This trend is continued in the Reader and DVD tests, with results of four hours 43 minutes and just under three hours respectively.

This means, with frugal use, you could get up to five hours of normal usage and perhaps three and a half of video playback - more than enough for even a long film. These are extremely impressive results, though the 55Watt-hour battery of the dv3 still can't match the incredible seven-hour plus results of the 4810T. If you're after the maximum battery life possible for this money it is still the best bet, but the dv3 is arguably a better all-round machine for a consumer.

מתוך http://www.trustedreviews.com/laptops/review/2009/06/18/HP-Pavilion-dv3-2055ea---13-3in-Laptop/p3

פורסם

אם קראתי נכון אתה מתכוון לקנות את הDV32150 של HP...

אז זכית ואני בדיוק רכשתי אותו שבוע שעבר, לגבי זמן בטריה-

עבדתי איתו עבודה מאומצת מינוס הורדה של ג'יגה+התקנות+העתקות של קבצים מהנייח שלי+ניגון HD ושאר ירקות,

בקיצור עבודה מאומצת מהרגיל של מחשב בחיתוליו,

הבטרייה נתנה 3 שעות עבודה והגיעה ל20% קיבולת...

הביקורת שציטטו פה שטוענת למעל 4 שעות נראית לי מוגזמת, אבל טרם בדקתי את המחשב בעבודה עדינה.

אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן...

פורסם

גם אני מתעניין בדגם הזה...

מה תגיד על ה TOUCHPAD שלו? נוח? האצבעות זורמות עליו חלק?

פורסם

זה אולי החיסרון היחיד-

האצבעות זורמות עליו חלק כשהן יבשות (רוב הזמן)...

כשהן שמנוניות או מזיעות אז התנועה הופכת לאיטית (האצבע "נגררת") אבל רחוק מלהיות מטרד.

אני מניח שאתה שואל בגלל שהתנסת במחשב בתצוגה של אופיס דיפו או באג, צריך לזכור ששם כל העם ואישתו

השאירו את המוקוס שלהם אז הטאצ'פדים לא נוחים בעליל...

פורסם
  • מחבר

אם קראתי נכון אתה מתכוון לקנות את הDV32150 של HP...

אז זכית ואני בדיוק רכשתי אותו שבוע שעבר, לגבי זמן בטריה-

עבדתי איתו עבודה מאומצת מינוס הורדה של ג'יגה+התקנות+העתקות של קבצים מהנייח שלי+ניגון HD ושאר ירקות,

בקיצור עבודה מאומצת מהרגיל של מחשב בחיתוליו,

הבטרייה נתנה 3 שעות עבודה והגיעה ל20% קיבולת...

הביקורת שציטטו פה שטוענת למעל 4 שעות נראית לי מוגזמת, אבל טרם בדקתי את המחשב בעבודה עדינה.

אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן...

תודה רבה על התגובה, אפשר ליצור איתך קשר בהודעה פרטית לגבי הביקורת שלך על המחשב עד עכשיו ?

פורסם

זה אולי החיסרון היחיד-

האצבעות זורמות עליו חלק כשהן יבשות (רוב הזמן)...

כשהן שמנוניות או מזיעות אז התנועה הופכת לאיטית (האצבע "נגררת") אבל רחוק מלהיות מטרד.

אני מניח שאתה שואל בגלל שהתנסת במחשב בתצוגה של אופיס דיפו או באג, צריך לזכור ששם כל העם ואישתו

השאירו את המוקוס שלהם אז הטאצ'פדים לא נוחים בעליל...

אני מתנסה עם מחשבי HP כל יום בעבודה.. אני ממש שונא את זה שהאצבע טיפה מזיעה וכבר אי אפשר לגרור אותה על המשטח

למה לא עושים את כל המחשבים עם TOUCHPAD של ה THINKPADים המקוריים והטובים :-X

פורסם

למה לא עושים את כל המחשבים עם TOUCHPAD של ה THINKPADים המקוריים והטובים :-X

כי יש אנשים שרוצים לשלם חצי ממה שעולה Thinkapad. בכל מקרה, ה-Touchpads של הסדרות העסקיות של HP לא רע בדר"כ.

ל-HP יש גם סדרות צרכניות עם Touchpad מחורר שלטעמי מוצלח למדי.

פורסם

לא רע אבל גם לא טוב.. אבל כל אחד ודעתו האישית

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים