עבור לתוכן

דרוש: לפטופ עד 2.4KG, מעבד כפול ליבה, תקציב ~5000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

היני עומד בפני רכישת לפטופ חדש ובחיפושיי מצאתי את הלפטופ הבא:

http://www.orange.co.il/res/YKM/programs/laptop/dv3-2090ej_ds_israel.pdf

התכונות לפיהן חיפשתי היו: קל משקל (עד 2.4KG), מעבד כפול ליבה, מינימום 24 תשלומים.

המחיר הינו 169 ש"ח לחודש למשך 36 חודשים, כאשר חבילת האינטרנט ניתנת למשך 18 חודשים יחד עם תשלום חודשי קבוע של 2 ש"ח (אותו אני מקווה לבטל מכיוון שאני לקוח אורנג').

השאלה שלי בעצם, אם למישהו יש ניסיון עם הלפטופ הזה או התוכנית Orange Mobile Broadband והאם היא משתלמת...

המטרה העיקרית למענה הלפטופ נקנה היא עבודה משרדית אינטנסיבית בתחום תקשורת נתונים לכן חשוב לי שיהיה אמין מאוד וחזק מספיק בשביל הרצת יישומים רבים במקביל.

אשמח לעצות.

פורסם

169*36=6084.

המחשב הזה עולה 4500 בקושי:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=734472

גם אם תפרוש את זה ל-7000 תשלומים בקרדיט, הריבית לא תכסה את ההפרש.

אז כל עוד אין לך צורך ממשי בחבילת הגלישה של אורנג', המבצע הזה הוא לא בשבילך.

וגם אם כן - הייתי בכל מקרה קונה את המחשב לבד, ומתחבר לאיזו חבילה שבא לי. לא אוהב להיות קשור בהתחייבויות מיותרות לספקי התקשורת שלנו.

פורסם

בכל מקרה, כפי שציינת החבילת גלישה כלולה במחיר רק ל18 חודשים, לאחר מכן היא כבר לא כלולה...

על ה2 שקל האלה לא תצליח לגרום להם לוותר מאחר וזה תשלום המסלול של הסים למודם הסלולרי.

כפי שQTTP אמר, עדיף לקנות היום מחשב נייד בנפרד, להוסיף לו מודם סלולרי פרטי, ואז לקנות סים ולשים לו חבילת גלישה לפי הצורך וללא התחייבות.

במידה ואתה גם לקוח של אורנג', אז יש לך אופציה לחסוך את רוב העלות של חבילת הגלישה שעל הטלפון שלך...

פורסם
  • מחבר

אוקיי, אז לפי החישובים משתלם יותר לקנות בחנות פרטית ולפרוס את המחשב לתשלומים...

יש לכם אולי המלצה למחשב בתקציב ~5000 ש"ח עד 2.4KG, מעבד כפול ליבה בחנות שנותנת פריסה של 24 תשלומים?

פורסם

אם אתה מעוניין בהמלצות, יש להוסיף תקציב לכותרת.

אתה יכול להסתכל על ה-Vostro 1320 של דל. מחשב עם תמורה טובה מאד למחיר וזמין גם ללא כרטיס מסך נפרד שאין לך בו צורך. מבחינת תשלומים, אני לא מתמצאת בנושא.

פורסם

בגודל הזה ובתקציב הזה אתה צריך לחפש מחשבים 13.3".

אני יכול להמליץ על מספיק כאלה, ולמעשה לא חסרים דיונים בפורום לאחרונה שדיברו על מחשבים כאלה. ה-HP המדובר, ה-Vostro 1320, ה-Lenovo SL300, LG E310... כולם חביבים.

מה שאני לא הולך לעשות זה לבדוק איזו חנות נותנת מה מבחינת תשלומים. זה פשוט לא מעניין אותי. אם זה מאוד עקרוני עבורך, תבדוק מול חנויות בעצמך, או כאמור, תפרוש לבד בקרדיט מול חברת האשראי ותספוג את הריבית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים