פורסם 2002 במרץ 123 שנים למה?!פוחד מלינץ? ;Dלא, אני יהיה רחוק מישראל... מאחורי האוקיינוסים וההרים, מאחורי הנהרות והשבילים-אני יהיה בארצות-הברית ;Dזה בדיוק מה שהוא אמר, פוחד מלינץ'.... ;D
פורסם 2002 במרץ 123 שנים למה?! פוחד מלינץ? ;D לא, אני יהיה רחוק מישראל... מאחורי האוקיינוסים וההרים, מאחורי הנהרות והשבילים-אני יהיה בארצות-הברית ;D זה בדיוק מה שהוא אמר, פוחד מלינץ'.... ;D הא
פורסם 2002 במרץ 123 שנים וו הוו גם אני מגיימר והייתי גם בפגישת פורום אסטרטגיה (בדומה ל X-ray הפלצן שאכלתי אותו בכדורסל) וגם ראיתי אתכם ואני מצטער אם הטרדתי אותכם באמצע(@_@) פשוט להגיע מחיפה ולגלות שהגעת למפגש הפורום הלא נכון זה די מעצבן. (בערך חמש הגיע מישהו מוזר כזה.. זה אני ) מה ששמתי לב שהייתם בסך הכל איזה 8-10 (אולי בגלל שהפגישה שלכם התחילה הרבה יותר מוקדם..) והיה איזה תימני אחד עם לבטופ מי זה הגבר הזה? ;D ;D ;D :asthanos: aka Nostredamus
פורסם 2002 במרץ 123 שנים וו הוו גם אני מגיימר והייתי גם בפגישת פורום אסטרטגיה (בדומה ל X-ray הפלצן שאכלתי אותו בכדורסל) וגם ראיתי אתכם ואני מצטער אם הטרדתי אותכם באמצע(@_@) פשוט להגיע מחיפה ולגלות שהגעת למפגש הפורום הלא נכון זה די מעצבן. (בערך חמש הגיע מישהו מוזר כזה.. זה אני ) מה ששמתי לב שהייתם בסך הכל איזה 8-10 (אולי בגלל שהפגישה שלכם התחילה הרבה יותר מוקדם..) והיה איזה תימני אחד עם לבטופ ;D ;D ;D :asthanos: aka Nostredamus ROFL!!!! LMAO!!!! :lol: :lol: LMAO AGAIN! :lol: :lol: תכיר, זה אורי (e-pit@m)... אז זה אתה שהגעת אז? שיו, אני לא יכול להתאפק... :lol:
פורסם 2002 במאי 123 שנים וו הוו גם אני מגיימר והייתי גם בפגישת פורום אסטרטגיה (בדומה ל X-ray הפלצן שאכלתי אותו בכדורסל) וגם ראיתי אתכם ואני מצטער אם הטרדתי אותכם באמצע(@_@) פשוט להגיע מחיפה ולגלות שהגעת למפגש הפורום הלא נכון זה די מעצבן. (בערך חמש הגיע מישהו מוזר כזה.. זה אני ) מה ששמתי לב שהייתם בסך הכל איזה 8-10 (אולי בגלל שהפגישה שלכם התחילה הרבה יותר מוקדם..) והיה איזה תימני אחד עם לבטופ מי זה הגבר הזה? ;D ;D ;D :asthanos: aka Nostredamus אהההה ?! לא הייתי שם ... ומה זה לכללללללללללללללללללל הרוחות ROTFLMAO ????
פורסם 2002 במאי 123 שנים סליחה על הבורות מה קרע כל כך מצחוק ? ולמה הדוד שמה רשם aka nostredamus בתחתית ההודעה ? :
פורסם 2002 במאי 423 שנים בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעע אחי כל הדיבורים שלכם!!!?!?!?!?! איפה הסרט והתמונות ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.