פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים שלום,יש לי בעיה עם צורב DVD של LG, הוא בן פחות משנה, ולפני שלושה חודשים בערך התחיל לצרוב ממש לאט ( קצב של 40 דקות ל - DVD ).החלפתי את תוכנת הצריבה, עבדתי עם שתי תוכנות, מהטובות יותר שיש, בגרסאות חדשות, וזה לא עזר.האם המשמעות שהלך הצורב ?או אולי יש בעיה בזיכרון או משהו כזה ?
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים טוב ,נדבר קצת סאטיסקיה עם כול צורבי הLG שעבדתי ניתקלתי רק ב2 פגומים ואילו היו רק מ- IVORYרוב תקלות הצריבה מושפעים מוירוסים ואו תקלות בתוכנה.אם את צורבת מכונן הקשיח לצורב, אז יכול להיות שיש שגיאות בכונן הקשיח ולכן הקריאה מתעכבת.הבדיקה הכי טובה, תצרבי שיכפול דיסק, אם זה עובד נמשיך הלאה
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים "מומחה לתמיכה תכנית" היקר, הבחורה בקושי יודעת להפעיל תוכנת צריכה , ואתה בא וזורק לה עיצה לא שימושית בכלל.חוץ מזה, שעידכון קשוחה לא זמין לכול הכוננים , ובנוסף לא תמיד עוזר.הכי טוב, זה לצרוב מדיסק בוט של לינוקס . אם דרך לינוקס זה צורב אז הבעיה במערכת הפעלה שזה אומר וירוסים או באגים בדיסק
פורסם 2009 בספטמבר 1616 שנים מחבר בהמשך לתגובה הראשונה, ניסיתי לצרוב העתקה של דיסק, לקח הרבה זמן, כאילו אני צורב במהירות של X2, קריאה אגב, עובדת מהר כרגיל אני מסכים עם ההערה בקשר לעצות האחרות, אם משתמשים במושגים כמו UDMA ו PIO, תסבירו מה זה. ואין לי לינוקס, לא נראה לי סביר להוסיף מערכת הפעלה בשביל כונן סורר. אשמח לעצות פרקטיות תודה
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg392512#msg392512רק במקום לדיסק הקשיח תבחר את הצורב שלך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.