עבור לתוכן

המחשב לא מזהה את הדיסק קשיח

Featured Replies

פורסם

שלום , פתחתי פה לפני כמה ימים נושא חדש על הבעיה שיש לי שוב אני יכתוב בקצרה על הבעיה קניתי לפני חודש מחשב מיני לפטופ של asus עכשיו אתמול שבאתי להפעיל אותו הוא כותב לי error loading operating system ולפני כן המחשב עבד מצויין בלי בעיות ולא עשיתי בו משהו מיוחד , עכשיו יש לי במחשב קבצים שאני פשוט חייב לשמור אותם נסיתי להפעיל גירסה ניידת של xp כמו שייעצו לי פה קודם כדי לגבות את הקבצים אבל אחרי שזה עלה שנכנסתי ל 'מחשב שלי' הדיסק קשיח לא מופיע שם בכלל שאני נכנס לביוס הדיסק קשיח מופיע שם .. בשביל שאני יוכל לראות את הדיסק קשיח אני צריך לשנות לו משהו בהגדרות בשביל זה ?? ועוד שאלה האם יש עוד איזה פיתרון שאפשר לעשות כדי שאני יוכל לתקן את הבעיה ולגבות את כל החומר שיש לי בדיסק קשיח ??

תודה לעוזרים

פורסם
  • מחבר

כמו שאולי הבנת אני רכשתי לפני חודש את המחשב מבאג עכשיו השירות טמיכה שיש על המחשב זה זה מחברת רונלייט וזה לא קשור לבאג .. הבעיה היא שאני מנסה כבר מיום ראשון ועד עכשיו להתקשר לשירות של רונלייט ופשוט אף אחד לא עונה שם אני ממש לא יודע כבר מה לעשות יש לי תקליטור של xp חשבתי לעשות repair למערכת אבל אני מפחד שאחרי שאני יעשה את זה ימחקו לי כל הקבצים שיש לי בדיסק קשיח .. אני ממש תקוע עכשיו ולא יודע מה לעשות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים