עבור לתוכן

קניית ראוטר N עם WDS - זקוק להמלצה + הסברים

Featured Replies

פורסם

שלום, אני מעוניין לקנות ראוטר בעל תקן N, על הראוטר להיות בעל האפשרות לWDS ע"מ שראוטר הG שלי של EDIMAX (אשר גם לו יש WDS) יוכל להגביר את האות שלו לשאר הבית (אני יודע שהוא יעביר רק בG...).

השאלה שלי היא קודם כל, האם אפשר לחבר AP WDS של G לראוטר N ושזה באמת יעבוד, והשאלה השנייה היא איזו ראטור כמובן?

אני בנתיים חושב על ה6424n, אבל אני לא מצאתי שום סיקור או חוות דעת עליו (חדש למדי נראה לי). אשר אם תוכל לומר לי את דעתכם עליו (בעיקר מהירות וטווח - חדירות דרך קירות וכו' - בעיקר כאשר בצד השני יהיה G).

תודה מראש :)

פורסם
  • מחבר

עדכון, התקציב הוא 200-400 ש"ח וראיתי גם את ה 6524n ורציתי לדעת איזה מהם טוב יותר (6524 או 6424).

פורסם

לי באופן אישי, יש את ה- Edimax 6524N .

אני לא משתמש בו באופן אלחוטי. אבל יש לנו ממ"ד בבית עם קירות בטון עבים ודלת פלדה, וכשאחותי מביאה את הנטבוק שלה. אז השידור חודר את הממ"ד.

פורסם
  • מחבר

אגב, יש לציין שבמידה ויש לכם המלצה לנתב אחד בעל אות קליטה חזק במיוחד כך שלא יהיה צורך כלל ברפיטר זה גם מעולה :) כיוון שכרגע גם עם הנתב הגרוע שלי יש קליטה כל שהיא בכל מקום בבית, הבעיה שיש המון קריסות...

פורסם

למיטב ידיעתי לא צריכה להיות בעיה. זה כמו שכרטיס רשת G מתחבר לרשת N.

מנסיון רע עם נתבים של אדימקס אני יכול להציע לשקול את http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137431895

זה המחיר הכי זול בזאפ ויש לי כזה, רק 200 שקלים. נתב פונקציונלי, מבצע אתחול מהר. לא יכול להגיד לגבי קליטה כי זה משהו שצריך להשוות בין נתבים ולמדוד.

פורסם

אתה מחובר לבזק ?

אם כן, חכה שבוע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים