עבור לתוכן

מחפש חנויות אמינות לקניית מחשב נייד עד 3k (וגם קצת עזרה בבחירת המחשב)

Featured Replies

פורסם

אם אפשר מאזור הדרום זה יהיה נהדר אבל כולם עושים משלוחים אז זה לא עד כדי כך קריטי.

הנייד הוא לילדה בת 13 והשימושים הם בהתאם (אני בטוח שאני לא צריך לפרט...)

בכל מקרה לא למשחקים.

ראיתי כאן המלצות ל G550 או G530 או ל-CQ61 שנראים סבבה אבל רציתי לדעת אולי יש דברים אחרים יותר טובים במחיר טוב (מותר לקוות לא?).

אגב, אין כאן דרישות מיוחדות ודי הכל הולך, כלומר זה יכול ליהיות נטבוק או לאפטופ, 15.4 או 12.1. אני מניח שמחשב קל יותר יהיה עדיף כי בכל זאת...

תודה מראש!

פורסם

תחליט אם נטבוק או מחשב נייד בגודל מלא, ואפשר יהיה להמשיך משם.

פורסם
  • מחבר

זה כל הקטע... שניהם יהיו טובים ולכן אני שואל גם את דעתך בנושא. אין שום העדפה ולכן זה לא משנה.

אני מניח שאם אחד יותר זול מהשני ועדיין יהיה מספיק אז הזול יותר?

אהה! יש העדפה אחת אם אפשר... שיהיה בצבע ורוד. אני לא יודע איזה חברות נותנות את האפשרות הזאת חוץ מדל אבל אם אפשר זה יהיה נחמד.

אני מבין שאני לא מצמצם כאן כל כך אפשרויות אבל זה בגלל שפשוט כרגע (עם הידע שלי בשוק הניידים) אני לא מוצא איזושהי תכונה ספציפית שחשובה במיוחד. השלושה דגמים שנתתי לדוגמא יהיו מצויינים אבל אולי זה יותר מידי? אולי יש יותר זול ומשתלם? אולי יש יותר קטן שמשתלם? אני לא יודע ולכן אני שואל.

אם תגיד לי שהשלושה דגמים האלה הם הכי טובים במחיר 3,000 ומטה אז הדבר היחיד שנשאר לי לבקש זה המלצה מאיפה לקנות...

פורסם

בוא נתחיל בשאלה הזאת:

למה ילדה בת 13 צריכה לפטופ?

אם תענה שהיא צריכה אותו ללימודים ומתכוונת להתנייד איתו הרבה, לא הייתי נותן לה להסתובב עם כמעט 3 קילו על הגב (15 אינץ')

אם המחשב הולך לשבת בבית רוב הזמן אפשר לשקול 15 אינץ' אבל אפשר גם לשקול לקנות מחשב נייח שהביצועים שלו יהיו כפולים מנייד באותו מחיר.

פורסם

ילדה בת 13 לא צריכה לפטופ ללימודים.

אבל בכל מקרה קשה למצוא סיבה למה היא צריכה לפטופ שאינו נטבוק.

פורסם

אי אפשר להכליל מראש שהיא לא צריכה ללימודים, למרות שמובן למה לא.

אני גם בדעה שנטבוק יתאים.

כדאי ללכת על דגם כזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=26234

המפרט שלו יחסית חזק לנטבוקים האחרים ויש לו מסך 11.6 לעומת 10 אינץ' באחרים.

פורסם
  • מחבר

בוא נתחיל מזה שאני איתכם בדעה שילדים לא צריכים... אבל היות וזה לא בחירה שלי אז אני רוצה לפחות שלא יקנו משהו שאחר כך יתחרטו עליו.

המחשב צריך ליהיות נייד ולא נייח אבל העובדה שהוא נייד ייתן לה את האופציה לקחת אותו לביה"ס.

אני אנסה להסביר יותר טוב. המחשב הוא מתנה. היא לא יודעת שקונים לה מחשב אבל היא לא פעם אמרה שהיא רוצה מחשב נייד. אני מניח שהדבר היחיד שהיא תעשה איתו זה לעיתים (רחוקות כנראה) תישתמש בו לדברי לימודים ורוב הזמן תגלוש באינטרנט/פייסבוק לפעמים על המיטה, לפעמים על הספה ולפעמים מול הטלוויזיה ואולי יכול ליהיות שהיא תחליט לפעמים לקחת אותו לביה"ס (זאת אפשרות בכל זאת).

אני יודע שאני לא מקל עליכם בלתת לי עזרה אבל זה בגלל שזאת הפתעה ולכן אי אפשר כל כך לגשת ולשאול "אם היה לך מחשב נייד, היית לוקחת אותו לבי"ס?"

אני חושב שאפשר לצאת מנקודת הנחה שאם המחשב יהיה כבד מידי היא פשוט לא תיקח אותו ולכן גם 15 אינץ לדעתי זה טוב.

אני בעצמי מתקשה לעזור כי זה משהו בניגוד לדעה שלי אבל אני באמת לא רוצה שהם בסוף יקנו מאיזה מודעה בעיתון או מיבוא מקבילי או משהו בסגנון...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים