פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים דבר ראשון אני יודע שזה לא מקום כ"כ מתאים, אבל אם יש למישהו עצה איך להעלים אותו במהירות האפשרית השתמשתי בשפתונים האלה ושמתי שמן זית על השפתייםוכלום לא עוזר ממש. (שמעתי שגם לעיסת מסטיק עוזרת לא יודע במה חח).יש איזה דרך אחרת מהירה להיפטר מזה?
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים לא הבנתי, זה יובש בפה או בשפתיים? אם זה בשפתיים, אז הכי הייתי ממליץ לך לשים בליסטקס (זה שבא בשפופרת, לא בסטיק): פשוט תחזיק אותו בכיס ותמרח כל פעם שאתה מרגיש את היובש (אפילו אם זה כל חצי שעה).
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים אני בספק. זה עוזר כי זה מרטיב את השפתיים ומקל רגעית על תחושת היובש, אבל הסיבה העיקרית ליובש היא לא חוסר בנוזלים, אלא דווקא חוסר בשכבת השומן שמגינה על השפתיים (בגלל זה המשחות לשפתיים הן שמנוניות).
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים הן לא יתייבשו ויתקלפו?ההפך. הליקוק שוטף את השכבה השומנית ולכן מייבש אותן.
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים בהתחלה זה יהיה יותר גרוע אבל תוך כמה ימים זה ישתפר. שימוש בתכשירים זה אותו דבר, בהתחלה זה עוזר אבל אז אי אפשר להפסיק להשתמש בזה (זה הכל מניסיון).
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים מחבר אם תפסיק ללקק אותן זה יעבור תוך כמה ימים הקטע שיש סיבה אחרת לזה חחח המבין יבין וכרגע זה זמן של זה... אבל אני שם שפתון והכל! בקשר לשוארמה אני בעד! (גם אם זה לא עובד) חחח
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים שפתון ועוד איך עוזר. וזילין חסר תועלת. שימושי רק במקרה ולא ניתן לרכוש שפתון. בליסטקס הכי יעיל. מבוסס על שלוש שנות שירות בנגב.
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים במדבר שפתיים יבשות זה סיפור אחר לגמרי ושם אולי באמת עדיף תכשירים. אבל אין שום סיבה שלבן אדם בריא שגר באזור שיש בו לחות באוויר יצטרך תכשיר כדי לשמור על שפתיים לחות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.