עבור לתוכן

דיון על דואר ישראל - והבעיות שלו

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

עשיתי עוד הזמנה אבל היא תצא רק בחודש הבא כנראה

בינתיים אין אף סימן למקרופון אבל אני מעריך שלא יעשו כלום עד אחרי החג

בגלל כל העניין של יום שישי ואז ביום ראשון ערב חג

• 3 שבועות מאוחר יותר...
  • תגובות 40
  • צפיות 6.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

טוב אז ככה אני מחדש את הדיון כי סוף סוף אחרי חודש סוף סוף קיבלתי פיתקית למה שאני מקווה זה הWii Speak שהזמנתי

כי אם זה משהו אחר אז אין לי מושג איפה הWii Speak

יש לי עוד 3 דברים בהזמנה אחרת שגם צריכים להגיע אבל הזמנתי אותם רק בסוף החודש הקודם

ואני פחות דואג

מחר אני ילך לראות אם זה באמת הWii Speak שבילה לו חודש בהובלה

פורסם

הזמנתי חבילה קטנה ונחמדה מDX (שלא עולה על 50 דולר בכלל, רק חצי מזה)

דבר הדואר האמור הגיע לבית מיון אשר בתל אביב-יפו בתאריך 11/10/2009 ויועבר אל יחידת הדואר בת ים להמשך טיפולו.

WTF?!?! מה בת ים אני לא חיי בבת ים אף פעם לא הייתי בבת ים מה הם שולחים את זה לבית ים?!

ובאנגלית:

There was an attempt to deliver the item on 11/10/2009

לא קיבלתי שום מכתב, מה לעזזל?! מה הכלבים הבריחו את הדוור?! למה רשום משהו אחר בעברית?!

פורסם

חבר שלי הזמין סקייט מאמריקה, בנוסף לעוד כל מיני חלקים בנושא הזה, סה"כ הזמנה של 500 דולר כולל משלוח.

לפי USPS החבילה עזבה את אמריקה ב 22.9, מה שאומר שתוך בערך שבוע היא היתה אמורה להיות בסניף של הדואר.

במציאות, עדיין לא התעדכן המצב של החבילה ב USPS, וגם לא באתר של דואר ישראל. בטח נתקע במכס.

למה חבילות בכלל נתקעות במכס?! ואיך פאקינג משחררים אותן?

אני הזמנתי סקט בשווי של 240 דולר כולל משלוח לפני 4 חודשים, הגיע כמו גדול 6 ימים אחרי שהיה כתוב שהוא עזב את USA.

שטויות מ DX הגיעו בלי בעיה גם כן.

הזמנה בשווי 85 דולר כולל משלוח מארה"ב הגיעה גם, רק לא קיבלתי פתק בדואר עד היום, פשוט הלכתי עם מספר המעקב שקיבלתי מ USPS ולקחתי מהסניף.

פורסם
  • מחבר

WTF?!?! מה בת ים אני לא חיי בבת ים אף פעם לא הייתי בבת ים מה הם שולחים את זה לבית ים?!

ובאנגלית:

לא קיבלתי שום מכתב, מה לעזזל?! מה הכלבים הבריחו את הדוור?! למה רשום משהו אחר בעברית?!

היה לי בעיה די דומה (לא שלחו למקום לא קשור אבל 2 האתרים אמרו דבר שונה )

בכל מקרה במצב כזה יש סיכוי טוב שהחבילה כבר מחכה לך בסניף דואר ורק לא הגיע עדיין פתקית

אתה יכול לטלפן לסניף דואר עצמו ולברר רק תבדוק שזה הסניף באזור שלך שאמור לטפל בחבילה

חבר שלי הזמין סקייט מאמריקה, בנוסף לעוד כל מיני חלקים בנושא הזה, סה"כ הזמנה של 500 דולר כולל משלוח.

לפי USPS החבילה עזבה את אמריקה ב 22.9, מה שאומר שתוך בערך שבוע היא היתה אמורה להיות בסניף של הדואר.

במציאות, עדיין לא התעדכן המצב של החבילה ב USPS, וגם לא באתר של דואר ישראל. בטח נתקע במכס.

למה חבילות בכלל נתקעות במכס?! ואיך פאקינג משחררים אותן?

אני הזמנתי סקט בשווי של 240 דולר כולל משלוח לפני 4 חודשים, הגיע כמו גדול 6 ימים אחרי שהיה כתוב שהוא עזב את USA.

שטויות מ DX הגיעו בלי בעיה גם כן.

הזמנה בשווי 85 דולר כולל משלוח מארה"ב הגיעה גם, רק לא קיבלתי פתק בדואר עד היום, פשוט הלכתי עם מספר המעקב שקיבלתי מ USPS ולקחתי מהסניף.

חבילות מעל 50$ חיבות במכס ומעמ -זה מעצבן מאוד אבל ככה זה

ואתה לא אמור לעשות כלום אלה אם קיבלתה פתק זימון

אני יוצא מנקודת הנחה שבגלל החגים הם פעלו לאט יותר מהרגיל

אני מעריך שגם היה את עניין החופשות וגם בטח בחגים יש יותר משלוחים מהרגיל

תראה את הפתקית שלי קיבלתי היום בדיוק שיצא החג

אפשר רק לקוות שעכשיו יתחילו לזרום יותר מהר מתקופת החגים

פורסם

על הסקט ב 240 דולר לקחו לי רק מע"מ, כנ"ל לגבי הזמנה של 500 דולר ששכחתי ממנה לגמרי, על ה 85 דולר לא לקחו כלום.

בכל מקרה אני לא מבין למה דברים צריכים "להיתקע" במכס. מה זה התהליך המפגר הזה בכלל?

אם צריך לשלם מכס/מע"מ, שיכתבו את זה ויעבירו את החבילה הלאה. לא מבין פשוט.

פורסם

^^^ כי ככה הם ממציאים "עמלת איכסון" ויש להם תירוץ לקחת עוד כסף..

ובאנגלית:

קודם כל, אתה מוזמן להתעלם ממה שכתוב באנגלית. זה לא רלוונטי לכלום, הם סתם כותבים את זה.

לגבי העברית - תרים טלפון ותשאל אותם איפה נמצאת החבילה שלך, ותוודא שהכתובת שלהם נכונה.

מה הסיפור...

פורסם
  • מחבר

עומרי שאני בזמנו ניסיתי לברר איפו לעזאזל החבילה הייתי צריך לעשות איזה מילירד טלפונים לגלות

כל אחד שולח אותך למישהו אחר -וזה עוד שהיה לי מספר מעקב

בהרבה חבילות אין מספר מעקב וככה אין טעם לטלפן בכלל

פורסם

היום קיבלתי ביחד 3 חבילות שנשלחו אלי מחו"ל (הונג קונג וארה"ב) לפני חודש שבועיים ושבוע. הדואר מתחרפן לחלוטין בחגים... :s07:

פורסם

תן לי לנחש, החבילה מארה"ב נשלחה לפני חודש והשתיים מהונג קונג נשלחו לפני שבוע ושבועיים.

אם כן אז זה לא חריג, חוץ מזה שאנחנו בתקופת חגים בשביל חבילה מארה"ב זה זמן סביר ובהונג קונג יש את יום העצמאות הסיני.

פורסם
  • מחבר

היום קיבלתי ביחד 3 חבילות שנשלחו אלי מחו"ל (הונג קונג וארה"ב) לפני חודש שבועיים ושבוע. הדואר מתחרפן לחלוטין בחגים... :s07:

לי זה בכלל מוזר אתמול שלחו לי פתקית ולקחתי וזה וזה היה 2 מוצרים שהזמנתי בזמנים נפרדים מאותה חנות (פלי אסיה )

היום קיבלתי 2 פיתקיות שאני כבר יודע שזה גימפאד קלסי ומתאם מסוים שגם הזמנתי בזמן נפרד

והיו אפרשים גדולים בין ההזמנות וידוע לי מהאתר עצמו מתי הם נשלחו

בכל מקרה כרגע אין לי עוד הזמנות ופעם הבא אני לא יזמין קרוב לחג

בכל מקרה לא בקשו אף תשלום ככה שלפחות זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים