עבור לתוכן

ת'ראד הת'ראד הראשון! מה היה הנושא הראשון שלכם באתר?

Featured Replies

• תגובות 44
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בקשה למפרט :)

פורסם

הנה שלי, ביקשתי איזה מפרט (מה שיצא ממנו הוא הנוכחי שלי)

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=385339.msg3311895#msg3311895

כמה הקפצות! ועוד המנהל לא אמר כלום :nono:

גם הייתי עושה מלא דאבל פוסטינג ופעם אפילו הגעתי להשעייה של שלושה ימים (כולה הייתי על 30 הודעות מה אני אשם :nixweiss:)

יש עוד הרבה יותר קורעים נשפכתי על הרצפה כמה לא הבנתי כלום

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=386344.msg3319864#msg3319864

חחחחחחחחח :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

איזה NOOB הייתי!!!!! כ"כ אידיוט :kopfpatsch:

עשיתי עוד מלא ת'רדים נפרדים ובאחד כתבתי "עם OC" באחר "בלי OC", ועוד בכלל לא ידעתי מה זה OC !

פורסם

וזאת שאלה למנהלים הישנים!

אני יודע שזה אולי קשה למצוא את זה אבל מה היה התראד הראשון באתר?!

פורסם

היי, wassup?

roflmfao.jpg

פורסם

וזאת שאלה למנהלים הישנים!

אני יודע שזה אולי קשה למצוא את זה אבל מה היה התראד הראשון באתר?!

הייתי אומר שזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=1.msg אבל זה כנראה לא נכון כי כבר בהודעה 2 יש התייחסות להודעות קודמות באתר וההודעה הזו מתחילת 2002 כשהאתר עלה כבר ב-2001.

פורסם

מעניין מה היה התארד הראשון בפורום.

בטח הודעה מתלהבת של אחד האדמינים, משהו בסגנון של:

"ברוכים הבאים לאתר HWZONE!! האתר הכי מגניב ברשת! בינתיים יש לנו רק 25 פורומים אבל אנחנו נוסיף עוד פורום בדיחות ומשחקי רשת!!11" ;D

פורסם

"אני קונה מחשב חדש, ואני רוצה מחשב לגיימרים, המפרט הזה מספיק טוב? 1495ש"ח12חודשים

בעוד שלושה חודשים ייקנו לי אותו (כנראה יהיה 8900GTX אם יצא עד 23 ביוני.)

לוח אם : Asus Striker Extreme

מעב ד: Core 2 Extreme Quad QX6700 Box Intel

זיכרון: G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 4GB Dual Channel CL 5-5-5-15

כרטיס גרפי: nVIDIA GeForce 8800GTX 768MB PCIe Pine X FX

כונן קשיח: Western Digital WD5000KS

מארז: Sagitta Raidmax Black

מערכת הפעלה: Microsoft Windows Vista Ultimate 64Bit Hebrew

ספק כח: Thermaltake 850W ThohghPower

צורב: Sony - AW-G170AB2

כונן CD: ASUS - S520B

כונן Floppy: Alps Floppy 1.44

המחשב הזה טוב? ???

מה לשנות? ???

תודה למי שמגיב ;)"

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=244598.msg2154559#msg2154559

לא לצחוק, תזכרו שהייתי עוד קטן..

חוץמזה גיליתי שהטכנאי ואבי שיקרו לי במשך המון זמן... (אמרו שזה 2 ליבות וזה היה רק ליבה אחת)

עבר הרבה זמן מאז, רכשתי ניסיון, עשיתי מכירה קבוצתית, ביקורות וכדומה...

עכשיו טכנולוגיה היא חלק בלתי נפרד ממני, גם אני לוקה בהתמכרות זו, וכל הזמן יש דברים חדשים ללמוד עליהם :yelclap:

נ.ב: חחחח בסוף קניתי מחשב יותר טוב מזה ב5500 ש"ח, לאחר שרכשתי המון ניסיון :xyxthumbs:

פורסם

אם ההודעות הראשונות שלנו כאלה, מעניין איך נראות ההודעות הראשונות של ילדי FXP :errrr: :cwm39: :cwm39: תחזיקו חזק

"מפרת קולל מאסח וציווד הקפיי אד 700 שקל אם אובר-כלוק (או בלי אוליי אבא שלי מחלית (אם הו רע אז לו ואם לו אז בלי כירור למאבד או אוליי אד 500 או אוליי אד 1000+ אם אימה שלי טרשה ליי.

תודדדהההה גברררררררר!!!!! (אתה לא עישה קי עישה לא אואבת מכשבים.!!!!!!! (רק אימה שליי קן אבל רק במסחק של הרשת אם מלה מלה קופים שרצים וצריח ליטפוס אוטם"

פורסם

אם ההודעות הראשונות שלנו כאלה, מעניין איך נראות ההודעות הראשונות של ילדי FXP :errrr: :cwm39: :cwm39: תחזיקו חזק

"מפרת קולל מאסח וציווד הקפיי אד 700 שקל אם אובר-כלוק (או בלי אוליי אבא שלי מחלית (אם הו רע אז לו ואם לו אז בלי כירור למאבד או אוליי אד 500 או אוליי אד 1000+ אם אימה שלי טרשה ליי.

תודדדהההה גברררררררר!!!!! (אתה לא עישה קי עישה לא אואבת מכשבים.!!!!!!! (רק אימה שליי קן אבל רק במסחק של הרשת אם מלה מלה קופים שרצים וצריח ליטפוס אוטם"

זה.... לא..... אמיתי..... :errrr:

פורסם

אולי טיפה הגזמתי ;D בכל זאת, זאת התמונה הכללית.. המחשבים הזולים מדי והמחשבים ב 30,000 ש"ח.... אח שלי הקטן (פעם הוא היה ילד FXP עד שגמלתי אותו) אמר לי שמישהו ביקש מפרט באיזה 60,000 ש"ח ואמר שאבא שלו מנהל בכיר באל-על :lol:

פורסם

חחחחח יגזמתה מאוד ! כמה שגיאות כתיב

אפילו לי יש פחות :lol:

אולי טיפה הגזמתי ;D בכל זאת, זאת התמונה הכללית.. המחשבים הזולים מדי והמחשבים ב 30,000 ש"ח.... אח שלי הקטן (פעם הוא היה ילד FXP עד שגמלתי אותו) אמר לי שמישהו ביקש מפרט באיזה 60,000 ש"ח ואמר שאבא שלו מנהל בכיר באל-על :lol:

נו ומה אמרו לו לקחתה p 4 ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים