פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים אני מקווה שהכותרת לא מבלבלת ;Dאז יש לי ד.ק של 640GB בא נגיד שיש 600GB בסך הכל 3 מחיצות.עשיתי את כונן C עם יותר מדיי מקום ועכשיו אני צריך לגבות המון דברים ואין לי מקום בשביל זה בגלל שהגודל של C יותר מדיי גדול לעומת D וF.איך אפשר להעביר את כמות השטח הפנוייה מכונן C לכוננים האחרים?אשמח לתשובה פשוט בניהול דיסקים לא מצאתי משהו כזה.תודה יום טוב.
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים מחבר איך אני יכול לגבות בכלל אם אין לי מקום פנוי יעני מחיצה אחת נקייה? :-[אני רוצה נגיד להעביר מכונן C שיש בו נגיד 70 גיגה פנויים להעביר לכונן אחר האם זה אפשרי ככה בלי להסתבך יותר מדיי?
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים אתה יכול גם עם Parted Magichttp://partedmagic.com/אתה לא חייב לגבות אבל מומלץ משום הסיכון שסידור המחיצות ידפק.
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים מחבר אתה יוכל להסביר לי עם כמה תמונות סקרין שוט שזה יתדרך אותי שגם לא תהיה פדיחה וגם שאני לא ידפוק משהו...תודה
פורסם 2009 בספטמבר 1616 שנים מחבר אין איזה תוכנה פנימית או משהו מובנה מהמערכת הפעלה שיהיה אפשר לעשות את זה?
פורסם 2009 בספטמבר 1616 שנים יש טונות של תוכנות לניהול מחיצות ורובן מאפשרות את זה. יש כמה מומלצות בסטיקי ויש את זו שהזכיר x-dude.. חפש ב-youtube ותראה איך פועלים עם כל תוכנה ותוכנה. בימינו יש מדריך ב-youtube לכל דבר, גם על איך לעשות צרכים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.