עבור לתוכן

האם משתלם HD4870X2 CrossFireX?

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת אם שווה להשקיע במערך CF של 2 כרטיסי HD4870 X2 בכדי ליצור כוח ביצועים גראפיים חזקים לגמרי.

אני רוצה להריץ את כל המשחקים כיום על ההגדרות הכי גבוהות (ואת קרייסיס על לא פחות מ-60FPS).

האם זה משתלם מבחינת ביצועים? (חיפוש קצר הביא לי ת'רד ישן האמנם שאומר שמערך כזה לא נותן ביצועים גבוהים או סובל מצוואר בקבוק, אבל זה ת'רד ישן- אולי משהו השתנה)

והאם זה משתלם מול העובדה שאלו כרטיסים לא תומכי DX11 כמו אלו שעומדים לצאת ושאמצא את עצמי בעוד שנה-שנתיים חסר אונים מול המשחקים היותר חדשים.

תודה.

• תגובות 36
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ניראה לי שעדיף לך לחקות לדגמים 58XX

כי 4870X2 שווה בערך ל 5870 ו 5870 צורך פחות

פורסם
  • מחבר

השאלה היא אם מערך של 2 5870 דווקא כן יצור כוח עיבוד חזק...

פורסם

האם זה משתלם מבחינת ביצועים?

זה אף פעם לא היה משתלם ואף פעם לא יהיה.

בשביל לקבל ביצועים סולידיים אפשר לשלם הרבה פחות, ולחכות לדור הקרב של כרטיסי המסך הוא דבר חכם.

פורסם
  • מחבר

סדרת ה HD 5000 ש-AMD\ATI הולכים להוציא בקרוב תתן לי ביצועים זהים למה שיכולים לתת 2 כרטיסי HD4870X2?

פורסם

סדרת ה HD 5000 ש-AMD\ATI הולכים להוציא בקרוב תתן לי ביצועים זהים למה שיכולים לתת 2 כרטיסי HD4870X2?

-+כן

וזה גם יצרך פי שתיים פחות חשמל

פורסם
  • מחבר

-+כן

וזה גם יצרך פי שתיים פחות חשמל

כרטיס בודד ברמה כמו זה מסדרת 54xx בטח יעלה הרבה יותר משעולה HD4870X2 כיום. :/

פורסם

פו יש את כול המידע שכרגע יודעים על 5870 :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=429178.120

ואני יצטט בישבילך :

קצת זול? אולי חצי מחיר.

פחות חשמל = הרבה רבה פחות.

אבל למה ציפית? לא אמרנו? לא הזהרנו?

מי שקונה כרטיס מסך מפלצתי ישא בעובדה שלאחר כמה חודשים ייצא כרטיס טוב משלו במחיר נמוך יותר.

זה מדבר גם איליך

הוא מדבר על 4870X2 לאומת הכרטיס החדש 5870

פורסם

יש דבר כזה שנקרא חוק התועלת השולית הפוחתת.

זה אומר שככל שאתה מוסיף עוד כח עבודה - כך התועלת שאתה מקבל מהתוספת קטנה יותר. מערכים מרובי כרטיסים תמיד יהיו בזבזניים יותר מכרטיס אחד חזק. על אחת כמה וכמה מערך של כרטיסים כפולי ליבה. אז האם זה משתלם? לא. האם מערך CF של HD58XX משתלם? גם לא.

ומה בדיוק ייתן לך להריץ את קרייסיס על 60FPS? מה 40 לא יהיה מספיק טוב? לא נראית לך קצת אבסורד ההצהרה הזאת?

פורסם

פותח התדר תגיד 4890 אחד לא יספיק ?

או 5870 עם אתה רוצה לחקות....

פורסם
  • מחבר

לא יודע מה איתכם, אני לא מסוגל לסבול שמשחקים רצים על פחות מ-70 FPS...

(על קרייסיס התפשרתי באופן חד-פעמי על 60 FPS כי זה באמת בעייתי במקרה שלו...)

יכולתי להתפשר אם זה היה מתחיל ונגמר בקרייסיס, אבל מסתבר שלא חסרים משחקים שירוצו על פחות ועוד בלי לומר מילה אחת על המשחקים העתידים לצאת בקרוב.

פורסם

70 FPS !!!!!!

אני מיצטער להגיד לך כול מסך LCD יכול לקבל רק 60 FPS

60GHZ=60FPS

חוץ מזה אתה לא תירה שינויי כול כך גדול (עם ביכלל תיראה)

פורסם

עצה שתעשה אותך מאושר יותר - אל תציג FPS RATE כשאתה משחק. תסתכל בעין. ככה תתעצבן פחות. העין האנושית גם ככה לא מסוגלת לראות 60 FPS.

פורסם
  • מחבר

אבל זה נראה שם בערך כמו ש-70 FPS נראה, אז אתה יכול להחשיב את זה ל-60FPS.

אני מתכוון שאני לא מסוגל לסבול תנועה שנראת מקוטעת במקצת ולא נראת אמיתית. (שוב, מתחת ל-60\70FPS)

עריכה- E. Shambuzzi, כנראה שהעין שלי לא אנושית...? אני מסוגל לראות הבדלים ברורים בין 50 FPS לבין 60 וכמובן 70.

פורסם

בטח שאתה רואה הבדל בין 60 ל70 FPS - משהו כמו 14% מהמשחק "נחתך" לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים