עבור לתוכן

בעיה | הודעת שגיאה עם הפעלת המחשב

Featured Replies

פורסם

היום שבאתי להדליק את המחשב נייד שלי עלה מייד עם ההדלקה הודעת שגיאה כזאת "Error loading operating system" לא עשיתי משהו מיוחד במחשב אתמול הוא עבד מצויין והיום נהיה לי פתאום את השגיאה הזאת ..

אני ישמח מאוד אם מישהו פה יוכל לעזור לי בבקשה לפתור את הבעיה הזאת

פורסם

קודם כל תיכנס לביוס ותבדוק שהדיסק קשיח מזוהה כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

אתמול כשניכנסתי לביוס הוא כתב את השם של הדיסק קשיח hdd ועוד משהו עכשיו שאני בדקתי כתוב ארדיסק .. יש איזה אפשרות לאפס את ההגדרות של הביוס דרך המחשב ? והאם זה יכול למחוק לי קבצים ??

תודה

פורסם

איך הגעת מהבעיה הזאת לאיפוסב ביוס?

כל ההגדרות שבביוס לא קשורות למה שיש לך בדיסק קשיח או אם בכלל יש לך דיסק קשיח ואיזה מערכת הפעלה מותקנת עליו.

פורסם
  • מחבר

חשבתי אולי זה קשור ..יש לי מערכת xp יש איזה אפשרות לחבר את המחשב לאנשהו כדי שאני יוכל לעשות גיבוי לקבצים ??

פורסם

קודם כל אתה יכול לעלות את המחשב מlive cd כלשהו ולראות מה מצב הדיסק הקשיח שלך אם אתה טוען הוא מזוהה תקין בביוס.

לתקן את המערכת יש אלף ואחת שיטות אבל קודם צריך להבין מה מקור הבעיה.

פורסם
  • מחבר

שזהו זה חלק מהבעיה שאני לא יודע איך זה קרה ולמה אני השתמשתי במחשב הכל עבד מעולה לא עשיתי במחשב משהו מיוחד למחרת שבאתי להפעיל אותו אני רואה פתאום את השגיאה .. אגב לא הבנתי מזה live cd ? איך בדיוק אני יכול לבדוק שהדיסק קשיח מזוהה ותקין ??

פורסם

Live CD הוא דיסק שניתן לעלות ממנו סביבת עבודה שעובדת מהRAM ואין לה צורך בהתקנה או דסיק קשיח כדי לתפקד.

לבדוק את מצב הדסיק הקשיח שלך אתה יכול למשל עם parted magic שמספקת הרבה כלים שימושיים כמו סיור בתוך התוכן של הדיסק קשיח, ניהול ובדיקת מחיצות, שיחזור מבנה מחיצות, בדיקות S.M.A.R.T ועוד.

פשוט לצרוב את האימג' על CD לעלות ממנו את המחשב.

פורסם

איזה מחשב נייד יש לך?? דגם מלא.

פורסם
  • מחבר

יש לי מחשב נייד של חב' asus דגם eee pc 1005ha ואין בו כונן תקליטורים ככה שאין לי אפשרות להכניס לו את ה live cd ..

פורסם

אלטרנטיבית ניתן לעשות את זה גם עם DOK.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים