פורסם 2009 בספטמבר 1216 שנים היום שבאתי להדליק את המחשב נייד שלי עלה מייד עם ההדלקה הודעת שגיאה כזאת "Error loading operating system" לא עשיתי משהו מיוחד במחשב אתמול הוא עבד מצויין והיום נהיה לי פתאום את השגיאה הזאת .. אני ישמח מאוד אם מישהו פה יוכל לעזור לי בבקשה לפתור את הבעיה הזאת
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים מחבר אתמול כשניכנסתי לביוס הוא כתב את השם של הדיסק קשיח hdd ועוד משהו עכשיו שאני בדקתי כתוב ארדיסק .. יש איזה אפשרות לאפס את ההגדרות של הביוס דרך המחשב ? והאם זה יכול למחוק לי קבצים ??תודה
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים איך הגעת מהבעיה הזאת לאיפוסב ביוס?כל ההגדרות שבביוס לא קשורות למה שיש לך בדיסק קשיח או אם בכלל יש לך דיסק קשיח ואיזה מערכת הפעלה מותקנת עליו.
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים מחבר חשבתי אולי זה קשור ..יש לי מערכת xp יש איזה אפשרות לחבר את המחשב לאנשהו כדי שאני יוכל לעשות גיבוי לקבצים ??
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים קודם כל אתה יכול לעלות את המחשב מlive cd כלשהו ולראות מה מצב הדיסק הקשיח שלך אם אתה טוען הוא מזוהה תקין בביוס.לתקן את המערכת יש אלף ואחת שיטות אבל קודם צריך להבין מה מקור הבעיה.
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים מחבר שזהו זה חלק מהבעיה שאני לא יודע איך זה קרה ולמה אני השתמשתי במחשב הכל עבד מעולה לא עשיתי במחשב משהו מיוחד למחרת שבאתי להפעיל אותו אני רואה פתאום את השגיאה .. אגב לא הבנתי מזה live cd ? איך בדיוק אני יכול לבדוק שהדיסק קשיח מזוהה ותקין ??
פורסם 2009 בספטמבר 1316 שנים Live CD הוא דיסק שניתן לעלות ממנו סביבת עבודה שעובדת מהRAM ואין לה צורך בהתקנה או דסיק קשיח כדי לתפקד.לבדוק את מצב הדסיק הקשיח שלך אתה יכול למשל עם parted magic שמספקת הרבה כלים שימושיים כמו סיור בתוך התוכן של הדיסק קשיח, ניהול ובדיקת מחיצות, שיחזור מבנה מחיצות, בדיקות S.M.A.R.T ועוד.פשוט לצרוב את האימג' על CD לעלות ממנו את המחשב.
פורסם 2009 בספטמבר 1416 שנים מחבר יש לי מחשב נייד של חב' asus דגם eee pc 1005ha ואין בו כונן תקליטורים ככה שאין לי אפשרות להכניס לו את ה live cd ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.