עבור לתוכן

CFILE VS CMEMFILE האם מהירות יכולה להשתפר ?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לבנות מנגנון LOG מהיר

יש חישטבים שהמחשב עושה ואני לא רוצה שיתעסק ה IO לפתוח קובץ...להכניס נתונים בתהליך ...ולסגור אותו

אני לא יודע כמה זמן זה לוקח ...אבל אני יודע ש IO לוקח זמן.

שאלתי עם CMEMFILE שאני יכול לנצל ובכך רק בסוף לדחוף לקובף...האם זה יתן יתרון משמעותי ?

וכמה זה עולה לפתוח ולסגור פייל ?200MS ?

500MS ?

פורסם

CFILE VS CMEMFILE העם מהירות יכולה להשתפר ?

קודם כל האנגלית שלך וודאי יכולה להשתפר.

אני לא מתכנת כבר הרבה זמן אבל ברור שעדיף לשמור את הנתונים בזיכרון ולהעביר אותם לקובץ כל זמן מסוים.

תחשוב כמה קריטי יהיה לאבד חלק מהLOG במקרה של קריסת תוכנה או יותר ולפי זה תקבע את התדירות.

באופן כללי אם זה לא כזה חשוב אז כל כמה עשרות שניות אמור לעשות את העבודה בלי להכביד על המערכת.

לפי כמות הנתונים המצטברת אולי כדאי לך לכוון תדירות משתנה כדי להימנע מפעילות הרדיסק רציפה מעל זמן מינימלי, כדי לא ליצור עומס מורגש בעבודה עם תוכנות אחרות או קפיצות בישומים רגישים כמו משחקים למשל.

לסיכום הרעיון פחות מדי זה לא טוב, יותר מדי גם לא טוב.

צריך למצוא איזון.

ואם אתה ממש טוב אז אתה יכול ליצור מערכת דינמית שתמצא את האיזון לבד.

פורסם

השאלה מה יותר חשוב עדכון מהיר של קובץ הLOG או אגרגציה מהירה של הארועים.

בעקרון אין שום מגבלה של עדכון קובץ LOG, אם CFILE גורם לך לבעיות אתה כנראה דוחף יותר מידי מידע לקובץ שלא מיועד לזה.

אם אתה אוסף כמות מידע שגורמת לך לבעיות(נגיד כמה מאות יפים של קילובייטים בשניה ומעלה) אתה לא אמור לחשוב על קבצי LOG, אלא על קבצים שמיועדים לאחסון מידע באופן שוטף קרי מסד נתונים כלשהו.

פורסם
  • מחבר

מדובר על קובץ טקסט של 40K במשך של 2 דקות

שאני מוסיף כל הזמן שורה ללוג.

אני לא יודע יכול להיות שמדובר ב תוספת של כמה שנייות שאני מעוניין לבטל במהלך הפעולה.

אני מעוניין לחסוך זמניים כמה שניתן ...

יש לוהוסיף שמדובר במחשבים ישנים פניטיום 4 רגיל ואילו HD מיושן ולכן זה נהיה קריטי.

פשוט המחשב עושה המון פעולת בזמן הזה.

וחשוב לי לנסות להוריד זמנים.

בנוסף ...בסוף אני כן רוצה לשפוך הכל לקובץ...בעזרת CFILE ...בכל פתרון שאני יבחר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים