עבור לתוכן

תוצאות בדיקה של חומרה עם CPU-Z

Featured Replies

פורסם

אחים שלי אני לא יודע מה לעשות!

הורדתי את התוכנה CPU-Z כדי לראות את החומרה במחשב החדש שלי וראיתי שהזיכון הוא ddr-sdram pc3200-256 כפול2

כאילו שני סלוטים של הזיכרון הזה ביחד רשום לי שהם 512 MB השאלה שלי מזאת אומרת DDR-SDRAM?

הזיכרון שלי הוא SDRAM? או DDRAM? הלוח אם שלי הוא ASUS P4S8X-X האם הלוח הזה בכלל תומך -dual chanel ?

האם הזיכרונות שלי מביאים ביצועים יותר טוים מאשר בסלוט אחד מאוטו דגם רק במהירות 512MB?

תודה לכולם!

פורסם

לפי מה שראיתי הלוח שלך לא תומך בכלל ב DUAL CHANNEL שלא נדבר על זה שהוא בכלל לא תומך בזיכרונות 3200 זאת אומרת שהם בכלל לא מנוצלים ...

ובקשר ל DDR-SDRAM על תתיחס ל SDRAM זה DDR ...

פורסם

DDR-SDRAM זה השם המלא של הDDR. כן תתיחס לזה וטוב שבדקת.

לא כולם יודעים מה יש להם ולפעמים נחרדים לגלות שהביאו להם SDRAM ישן.

בקשר ללוח, תבדוק במפרט שלו אבל לא נראה לי.

פורסם
  • מחבר

מה המהירות הבאס של הזיכרונות שלי אם יש לי P4 2.6 533FBS ?

איך אני יכול לדעת של איזה חברה הזיכרונות שלי?(לא רשום עליהם)

והאם בכלל PC3200 משמעותי בלוח אם שלי? האם הDUAL נותן ביצועים משפורים במערכת שלי ?

פורסם

תקרא את ההודעה שלי אולי ??? אמרתי שאין אצלך DUAL בכלל והלוח שלך הוא בעל צ'יפסט של SIS שתומך בבאס 533 מה לא מובן ? :-\

ואמרתי לך כבר שהזיכרונות שלך עובדים עכשיו על 333 MHZ הכוונה ל 2700 , למרות שהזיכרונות שלך הם 3200 שזה 400 MHZ .

פורסם
  • מחבר

BAG200 סליחה לא שמתי לב פשוט ההודעה השניה שלך יותר מקיפה בכל מקרה תודה על התשובות אבל אני רוצה לדעת אם הזכרונות באמת לא מנוצלים כדאי להחליף אותם? כאילו הDUAL נותן כן הבדל מאשר בסלוט אחד במערכת שלי?

פורסם

שוב אני אומר לך שאין לך DUAL יש לך סתם שני סטיקים של זיכרון על הלוח ... כדאי לך להחליף את הזיכרונות רק אם תקבל החזר כספי אבל לדעתי הוא(ההחזר הכספי) לא שווה את ההחזר של הזיכרונות הנוכחיים שיש לך לכן תשאר עם מה שיש לך .

אבל זה שיש לך זיכרונות מהירים יותר נותן לך יכולת המהרה ואתה יכול גם לעבוד בתיזומנים מהירים יותר .

בקיצור לא יודע איזה נכה מחר לך את המחשב, אבל הוא עשה לך סלט .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים