פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים שלום לכולם, קיבלתי מבזק נתב DLINK2650U עם יכולות חיבור כונן רשת כUSB יש לי מחשב נייח שמחובר ישירות לראוטר ומחשב נייד שמתחבר WIFI לראוטר כאשר אני מחבר כונן USB אני מצליח לגשת אליו דרך הלפטופ - \\bezeq\bezeq כשאני מנסה להגיע לכונן מהמחשב הנייח הוא פשוט לא מכיר את הכתובת. אנא עצתכם, לא מצאתי מידע בנושא, נראה לי שזו בעיית הגדרות רשת אצלי אבל אני לא יודע איפה לחפש ... בדקתי שמסומן V על שיתוף קבצים והדפסות דרך הגדרות הרשת... מה זה יכול להיות ? קיים אנטיוירוס ופיירוול של XP כמו בלפטופ. תשתית - בזק. תודה לעוזרים
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים אין לי ניסיון בשימוש באופציה הזאת סתם בדיקות שעולות לי בראש בטל את הFIREWALL במחשב לצורך הבדיקהנסה להתחבר באופן קווי לראוטר ולגשת שוב דרך הלפטופ. האם אתה מצליח לגשת לתיקיות משותפות במחשב השני דרך הלפטופ?
פורסם 2009 בספטמבר 1216 שנים מחבר ניסיתי לבטל את הFIREWALL ללא הצלחהאני מצליח להכנסת לתיקיות משותפות מהמחשב הנייח ללפטופ אבל לא להפך (אולי פה הבעיה) אני מחובר לראוטר עם כבל רשת.עדיין בלפטופ אני מצליח לגשת ל \\bezeq\bezeq ולא מצליח לגשת מהמחשב הנייח ..מישהו מכיר את הבעיה ? עוד רעיונות יתקבלו בברכה...תודה[br]פורסם בתאריך: 12.09.2009 בשעה 11:21:02עדכון קטן,ניסיתי לעשות פינג מהלפטופ למחשב הנייח - timoutפינג מהמחשב הנייח ללפטוב עובד תקיןרעיונות ?
פורסם 2009 בספטמבר 1216 שנים מחבר עשיתי DISABLE ל אנטיוירוס (avira) ולfirewall - המחשב חשוף עדיין אין אפשר להתחבר ל \\bezeq\bezeqאולי זה הגדרת רשת כלשהי שאני מפספס ?
פורסם 2009 בספטמבר 1216 שנים מחבר כן אני מצליח להכנס לממשק של הראוטר ללא בעיה, אני מצליח לגלוש מהמחשב הזה אני רק לא מצליח להכנס לכונן USB שמחובר לראוטר, דרך הלפטופ אני כן מצליח להכנס לכונן.הלפטופ מתחבר לכונן USB שמחובר לראוטרהמחשב הנייח לא מצליח להתחבר לכונן הזה.המחשב הנייח מצליח להתחבר לתיקייה משותפת על הלפטופ.הלפטופ לא מצליח להכנס לתיקייה משותפת על המחשב הנייח.
פורסם 2009 בספטמבר 1716 שנים קצת סיבכת אותנו, לפי דעתי יש לך בעיה בהגדרת הרשת הז, אנא קנפג אותה מחדש..ונסה בשנית, מומלץ לאתחל את שני המחשבים לפני התהליך
פורסם 2009 בנובמבר 1316 שנים מצטער על ההקפצה, אבל יש לי בעיה זהה.קיבלתי לאחרונה את הנתב הנ"ל, במחשבים ברשת החוטית - אין אפשרות גישה ל\\bezeq\bezeqבמחשב הנייד שעובד באלחוטי - נכנס בלי בעיות. מה יכולה להיות הבעיה?תודה מראש.נ.ב. חשוב לציין: ביטלתי את הFW בכל המחשבים, כך שלא זו הבעיה. יש גישה לראוטר מכל המחשבים. השיתוף / הרשת עובד פיקס.הבעיה היא רק בדיסק הקשיח שמחובר בUSB לנתב DLINK, שאין גישה מהמחשבים הנייחים.
פורסם 2009 בנובמבר 2216 שנים שלום,רכשתי מודם כמו שלך ובכוונתי לחבר לו כונן רשת.האם מצאת פתרון לבעיה?[br]פורסם בתאריך: 22.11.2009 בשעה 16:32:43שלום,רכשתי אותו ראוטר ואני רוצה לחבר דרכו כונן רשת.האם מצאת פתרון לבעיה?
פורסם 2014 בנובמבר 811 שנים תבדוק שאתה משתמש בexplorer כדי לגשת לכונן,כיוון שדפדפנים לא תומכים באפשרות הזו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.