פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים שלום לכולם שאני מפעיל תUTORRENT הגלישה לא זזזה בכל המחשבים.... האם זה צריך להיות ככה ? ואין פיתרון?
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים אתה יכול להגביל את ה- UPLOAD,זה ממש ישפר את קצב הגלישה. אבל אם ההורדה תהיה גבוהה אתה עדיין תרגיש איטיות(אבל לא נראה שאת זה אתה רוצה להגביל )
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים מחבר אתה יכול להגביל את ה- UPLOAD,זה ממש ישפר את קצב הגלישה. אבל אם ההורדה תהיה גבוהה אתה עדיין תרגיש איטיות(אבל לא נראה שאת זה אתה רוצה להגביל ) הגבלתי את הUPLOAD ל6KB וזה עדיין ממש איטי
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים זה יכול להיות בגלל חנק על מספר החיבורים הפתוחים בוינדוס או בראוטר.אתה יכול להגביל את התוכנה שתשתמש בפחות חיבורים וזה אולי יפתור את הבעיה.ההגדרה נמצאת בADVANCED ונקראת MAXHALFOPENTCP או משהו דומה.
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים אני אישית פותח בווינדוס 50 חיבוריםבביטורנט בהגדרה שטנטרום נתן אני שם ערך של 40ולשונית של הbandwidth אני שם 50 בגלובל ובשני 40יוצא פנטסטי וטורנטים פתוחים נורמליים זה מגיע ל580KB בדרך כלל שזה נהדרוזה לא חונק את האינטרנט במצב שהדפדפן בכלל לא יזוז
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים מחבר כמה חיבורים אצלך פתוחים בווינדוס וכמה מוגדרים בתוכנה?איפה בודקים[br]פורסם בתאריך: 11.09.2009 בשעה 20:34:48אני אישית פותח בווינדוס 50 חיבוריםבביטורנט בהגדרה שטנטרום נתן אני שם ערך של 40ולשונית של הbandwidth אני שם 50 בגלובל ובשני 40יוצא פנטסטי וטורנטים פתוחים נורמליים זה מגיע ל580KB בדרך כלל שזה נהדרוזה לא חונק את האינטרנט במצב שהדפדפן בכלל לא יזוזכן אתה צודק זה השתחרר קצת..
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים לא, פשוט זה כותב אצלו windows nt מתחת לאווטאר ובדרך כלל זה קורה שהוא משתמש בוינדוס 7 אז אני שואל אם יש לוכי בכל וינדוס זה משהו אחר כדי לבדוק ולשנות
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים מחבר כן יש לי ווינדוס 7.. אבל מה זה קשור? גם בשאר המחשבים זה קורה ויש להם XP
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים בוינדוס 7 אין הגבלה על מספר הhalf open tcp connections, אז אם אתה מגביל את המהירות העלה והורדה כדי שלא יחנוק את הפס, כנראה שזה הראוטר שלך או משהו.ממה שקראתי פה בפורום יש ראוטרים שמספר החיבורים שלהם מוגבל או שבקושי סוחבים כשזה מספר גבוה.אתה יכול לנסות לחבר ישירות למודם ולא דרך הראוטר אבל אז לא תוכל לבדוק עם מחשבים נוספים.
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים לא באתי לטעון שהוינדוס 7 בא לעשות בעיות פשוט אין לי ניסיון ולא ידעתי אם מגביל או לאפשוט אם היה לך XP הייתי מפנה אותך ישר לקובץ מlvllord שנותן לך לבחור את מספר החיבורים שאתה רוצהכי אצלי אין חנקאז אם אין הגבלת חיבורים ובתוכנה הגדרת משהו כמו 40 אז זה די סבבהאה וart tatumאתה יודע אולי למה אין הגבלת חיבורים בוינדוס 7? הרי בהתחלה שהם עשו את זה הם ניסו למנוע ריבוי של תולעים אז למה הם הסירו את זה?
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים אין לי מושג למה הם שמו את זה מלכתחילה.בכל מקרה זה מוזכר ברשימת השינויים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.