עבור לתוכן

שאלה על שחזור מידע מהארד דיסק, והגדרת הארד דיסק חדש

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי 2 שאלות

1. נדפק לי ההארד דיסק, בחנות מחשבים אמרו שהמחט או המחוג שלו או משהו כזה קופץ, ובגלל זה הוא לא עולה. אפשר לשחזר ממנו את המידע איכשהו?

2. קניתי הארד דיסק חדש, 32 chache, ואמרו לי שצריך להגדיר את זה בביוס שזה 32. איך אני מגדיר את זה?

תודה

פורסם

1. יש חברות שמתמחות בדברים האלה, קח בחשבון שלא כל דיסק ניתן לשיחזור ולא כל שיחזור הוא מלא, כמו כן זה לא זול בכלל (כמה אלפים של שקלים), החברה הגדולה ביותר המתמחה בשיחזורים כאלו היא טיקטאק, בצע חיפוש בגוגל.

2. קישקוש מוחלט, מי אמר לך דבר כזה?

פורסם

1. יש חברות שמתמחות בדברים האלה, קח בחשבון שלא כל דיסק ניתן לשיחזור ולא כל שיחזור הוא מלא, כמו כן זה לא זול בכלל (כמה אלפים של שקלים דולרים), החברה הגדולה ביותר המתמחה בשיחזורים כאלו היא טיקטאק, בצע חיפוש בגוגל.

2. קישקוש מוחלט, מי אמר לך דבר כזה?

לפי מה שאני יודע החברות הגדולות בעלי המוניטין הגדול לוקחות כמה אלפים לג'יגה משוחזר

זה בכלל לא עבודה פשוטה!

אם זה סתם סרטים או שירים אז תוריד מחדש (בהנחה שאתה לא יכול לשחזר לבד בעזרת תוכנות שיחזור מידע)

פורסם

אגב- אני ממליץ לכל אחד עם בעיה כזו או אחרת שרק הפנה לשנייה את מבטו לכיוון של חברות השחזור:

תצלצלו לכמה חברות ותבררו על מחירים. מן הסתם שהם יזרקו את המחיר המינימלי ואת המחיר המקסימלי, לכן יש לציין מה קורה בפועל עם הכונן הקשיח- אם הוא מזוהה בביוס, אילו רעשים הוא משמיע, מתי/למה זה קרה להערכתם.. כך תוכלו לקבל הערכה.

המחירים הם לא תמיד אלפים, המחיר יכול להיות גם 500 שקלים - הכל תלוי בעבודה. אז תנסו, אל תפחדו.

פורסם

יכול להיות שאתה צודק

אבל אם המחיר הוא 500 שקל סביר להניח שזה משהו שאתה יכול לעשות לבד (אומנם יש את הסיכון שאתה נוב שלא יודע איך עושים את זה ואז אתה הורס משהו)

כי בדרך כלל חברות כאלה שיש ברשותם מעבדות וחדרים נקיים ברמה של 100 ומתחת לא יתאמצו ממש בשביל בעיות לוגיות קטנות שבהם הם ירויחו איזה 200-300 שקל.

פורסם

jackhammer, אני לא מבין, אתה מדבר מניסיון?

כי לי יש ניסיון עם חברות שיחזור, ושיחזור "לא דחוף" ממוצע (אם אפשר בכלל להתייחס ל"ממוצעים" בתחום הזה) הוא בערך 1.5K ש"ח, לא כולל משלוחים למיניהם ולא כולל את הדיסק החדש.

פורסם

1500 שקל לשיחזור?

מה זה שיחזור?

הם גובים לפי ג'יגה משוחזר

ופעם אחרונה שאני בדקתי (ולא לא רכשתי את שרותם בסוף) הם רצו 2400 דולר על ג'יגה משוחזר

אבל זה היה על דיסק 2.5 (והיתה עליו הצפנה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים