עבור לתוכן

החלפת מעבד למחשב נייד עם E1350.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, התעניינתי לקנות לאחותי מחשב נייד באיביי ולהביא אותו דרך מאסטופ.

משם לפה נמהרתי טיפה והצעתי על המחשב הזה, שדווקא נראה לי בעל פוטנציאל לא רע לשדרוג.

http://cgi.ebay.com/Toshiba-Satellite-Laptop-includes-MS-Office-Pro-2003_W0QQitemZ230374543265QQihZ013QQcategoryZ177QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

השאלה המרכזית שלי היא האם אפשר לשים עליו מעבדי C2D. ישנים בתושבת M. לדוגמא את הT5300.

(יותר פשוט נראה לי בגלל שיש לו באס נמוך כמו לE1350. של 533.) ומצד שני אפשר לקבל יותר ביצועים נניח מT2400 בפחות כסף. הבעייה היא שהT2400 בעל FSB של 667.

ובכלל האם זה אפשרי או שאני חייב מעבדים מתקופת הcore due. כדוגמאת הT2050.

מבחינה טכנית את הידע להחליף מעבד יש לי (כולה כמה ברגים ומשחה טרמית :P)

והאם לדעתכם אפשר להתקדם גם למשהו חזק יותר בסגנון הT7200-T7600 הם בסוקט M ומגיעים בבאסים של עד 667.

אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיניי בקשר לתאימות.

תודה רבה מראש לכל העוזרים, המכירה נסגרת עוד 12 שעות ומעדיף לדעת לפני..

מיכאל.

פורסם

לפי תגובות של אנשים פה, הצליחו בדגמים אלה לשדרג לפחות ל-CORE DUO הגבוהים עם באס 667MHZ.

עקרונית, C2D בסוקט M אמורים לעבוד גם, אבל לפעמים יש מגבלות ברמת ה-BIOS. בהחלט היו מחשבים בסדרה הזו עם C2D.

לא עדיף מראש לחפש מחשב עם מעבד חזק?

פורסם
  • מחבר

תודה QttP על המאמץ.

בכל אופן ערכתי חיפוש מעמיק בגוגל על העניין הזה ומצאתי עוד אנשים שהחליפו ל core due.

אבל זה די משגע אותי, כי באופן עקרוני אין סיבה שcore 2 due לא יעבוד עליו, אותם הבאסים, ואותו הסוקט.

טוב, קודם אני אזכה בו ואקבל אותו ואז כבר נתקדם משם :P

מצאתי את המסמך הזה, שמראה דגם כזה אבל עם מעבד 5200.

http://cdgenp01.csd.toshiba.com/content/product/pdf_files/detailed_specs/satellite_A105-S4334.pdf

איך אני יכול לדעת אם מדובר באותו הלוח אם :-\

ד"א

יש אתר יותר זול מmustop שעושה את אותו השרות, פשוט יצא לי להזמין דרכם ודי אנסו אותי במשלוח.

כמובן אני לא מדבר על המע"מ שזה כלול בלי כל קשר.

לא עדיף מראש לחפש מחשב עם מעבד חזק?

עשיתי סקר ויוצא יותר משתלם משמעותית לשדרג מעבד לבד.

תודה שוב..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים