פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים יש לי בפלאסמה רק כניסת SDCARD ולא USB לצערי.יש אפשרות להעביר סרטיXVID למינהם לכרטיס SDCARD דרך המחשבואז לחבר את הכרטיס למסך?צריך אולי לקנות איזה מתאם מסוים?
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים מחבר אוקיי המשך...יש לי מצלמה דיגיטלית CANON A620.בפלאסמה שלי בסלון יש חיבור לכרטיסי SD CARD אבל הכרטיס של המצלמה הוא יותר קטן ואי אפשר להכניס אותו ,הוא לא מתאים.הוא בגודל 512 מגה.איזה כרטיס זיכרון יש לי במצלמה?יש איזשהו מתאם כדי שאוכל לצפות בתמונות וסרטים דרך הכניסת SD שבמסך?שאלה נוספת.איזה כרטיס זיכרון SD מומלץ (איזה חברה) ואיזה סוג של קורא כרטיסים?ראיתי בחנות מחשבים ליד הבית שלי,היא מוכרת קורא כרטיסים של SANDISK+כרטיס SD 8 גיגה ב300 ש"ח.זה משתלם או שזה יקר?
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים לפי חיפוש קצר בגוגל המצלמה שלך עובדת עם כרטיס SD.אז תבדוק איזה סלוט לכרטיסים יש בטלויזיה. אולי שם זה לא SD.כן, יש מתאמים וכן, ניתן לך המלצה.. רק בוא נבדוק קודם כל מול מה אנחנו עומדים. ^
פורסם 2009 בספטמבר 1516 שנים מחבר כן צודק. זה באמת SD וזה עובד במסך כמו שצריך,פשוט הכנסתי את זה הפוך בגלל זה זה לא עבד לי. אז עכשיו אני רק צריך קורא כרטיסים טוב למחשב שמתחבר בUSB וכרטיס זיכרון של 8 גיגה לפחות. איזה מומלץ ובאיזה מחיר פחות או יותר כל אחד אמור לעלות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.