פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים אני מנסה לפתוח את הכונן דיסקים שלי,שהוא גם צורב סתם כדי להכניס דיסק עם שירים לשמוע,והוא פשוט לא נפתח, מה שקורה זה שהוא משמיע כזה רעש של כמה שניות כאילו שהוא מנסה להפתח,והנורה שלו מהבהבת, אבל אז זהו כלום לא קורה,ממש מוזר זה לא קרה לי אף פעם
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים בטח הביאו לך כונן יד שניה.אבל אני בטוח שהוא כבר נהרס.חברות המחשבים מתוחכמים.
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים !!SoMeNsO!!, מאיפה אתה מביא את השטויות האלו? עוד מישהו יקח ברצינות את מה שאתה כותב חלילה.פותח הדיון: תיקח סיגה ותכניס לחור מקדימה עד שאתה לוחץ על כפתור קטן בפנים ואז המגש אמור לצאת החוצה. אחרי שהוא יצר תשחק עם כפתור ה eject ותראה אם המגש אכן תקין מבחינה מכנית.גם אם אל זה לא כזה בעיה לכנות כונן חדש ב100-120 ש"ח.
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים חברות המחשבים באמת מביאים כוננים וחלקים סוגי ב'.קח מדריך פתרון הבעיה:http://www.2all.co.il/Web/Sites/pcGuides/PAGE5.asp
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים מחבר טוב הצלחתי באמת תלפוח אותו עם הסיכה והכנסתי סתם דיסק עם תמונותאיך אני גורם עכשיו לכונן לעבוד?הסימן חיים היחידי שהוא מראה זה הנורא המהבהבת שלוחצים על הכפתור שלו,יש אפשרות להגיד לו דרך הוינדוס לקרוא את הדיסק שבתוכו או משהו כזה?תודה
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים מחבר המגש מגיב לכפתור eject?אם אתה מכניס את המגש ידנית הוא מזהה דיסק בפנים?המגש לא מגיב לאיג'קט שאני עושה דרך הוינדוס וגם לא מגיב לזה שכנסתי דיסק ידנית לכונן,כלום לא קוראבגלל זה שאלתי אם אפשר ל"גרום" לכונן לקרוא דיסקים דרך הוינדוס
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים העינית של הכונן שקורא את הדיסק בטח פגום,תקנה כונן חדש.גם לי היה את זה לפני כשלוש חודשים וניסיתי לתקן אותו לבד וכבר הבנתי מה הבעיה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.