עבור לתוכן

סטודנט, מעוניין לרכוש מחשב נייד לאינטרנט ועבודה משרדית עד 4K

Featured Replies

פורסם

חשוב שלא יהיה כבד מדי,

וkey pad!!

אם אפשר לא עם מערכת התקנה של ויסטה אלא Windows 7/Windows XP

תודה.

פורסם

חשוב שלא יהיה כבד מדי,

מה לדעתך כבד מידי?

אם אפשר לא עם מערכת התקנה של ויסטה אלא Windows 7/Windows XP

Windows 7 עוד לא הושקה, אבל למרבית היצרנים יש תכנית שדרוג שמאפשרת לרכוש עכשיו מחשב עם Vista Home Premium / Business / Ultimate ולשדרג לגרסה המתאימה של Win7, לכשתצא לשוק, בעלות משלוח הדיסקים בלבד.

פורסם
  • מחבר

מה לדעתך כבד מידי?

Windows 7 עוד לא הושקה, אבל למרבית היצרנים יש תכנית שדרוג שמאפשרת לרכוש עכשיו מחשב עם Vista Home Premium / Business / Ultimate ולשדרג לגרסה המתאימה של Win7, לכשתצא לשוק, בעלות משלוח הדיסקים בלבד.

בנוגע ללא כבד מדי, רצוי שיהיה עד 2.5 קילו,

ובנוגע לwindows, היא לא אמורה להגיע ליצרנים לפני שמגיעה ללקוחות לקנייה?

ואם זה עניין של שבועיים שלושה עד שתגיע הwindows 7 אז אני אעדיף לחכות.. אבל בכל מקרה אשמח לדגמים מומלצים בטווח המחירים שנתתי.

פורסם

תחשוב בכיוון של HP DV6 או Toshiba L500.

פורסם
  • מחבר

אוקי, עוד כמה שאלות..

הסתכלתי קצת על הדגמים שהצעת לי,

בעבודה שלי אני משתמש במחשב Gigabyte W566N הדגם עם ה1.66 ג'יגה הרץ ו2 ג'יגה זיכרון. סך הכל המחשב הזה עובד מעולה כלומר מבחינת התמודדות עם עומס תוכנות (לצורך המחשה, לפעמים 4 Visual Studio פתוח ועוד 10 אתרים, winamp וכו') ועוד.

עכשיו המחשב הזה הוא מיועד לאחותי בעיקרון, והיא לא תעשה שימוש כזה מסיבי כמו שציינתי כאן, כך שאני לא חושב שכדאי לה להשקיע במחשב מהיר יותר מהמחשב של הג'יגה בייט, במיוחד שלאור מה שציינתי דגמים פחות טובים מהדגמים שהצעת לי יספיקו לה, ואני מניח שבהתאם יעלו הרבה פחות כסף.

ועכשיו נגיע לשאלה, האם יש דגם יותר חלש, שאפשר להסתפק בו, לדוגמא משהו שיהיה עם 1.6 ג'יגה הרץ ו2 ג'יגה זיכרון אבל עדיין יהיה עם ה keypad וגם רצוי שיהיה גם יותר קל ממה שהוצע פה לפניכן אם זה אפשרי.. כלומר, אם הכסף צריך ללכת לכיוון כלשהו, רצוי שיהיה לכיוון הזה.. אבל כמובן כל עוד זה אפשרי וכדאי מבחינת זה שהיצרנית תיחשב כיצרנית טובה בתחום.

תודה רבה על העזרה :)

פורסם
  • מחבר

יש מפרטים מאוד זולים של ה-DV6.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=732768

כן במקרה שלו הבעיה היא יותר המשקל..

הוא כבד יחסית..

פורסם
  • מחבר

מישהו?

פורסם
  • מחבר

אין מחשבים שעונים על הדרישות הללו? כלומר גם הkey pad וגם משקל קל יחסית? (2.5 קילו).

פורסם
  • מחבר

2.5 קילו - לא.

מה רע בזה (שכבר הצעתי)?

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7801

זה לא שיש בעיה. פשוט אני חושב שאין צורך במחשב עם מעבד חזק יחסית כשבפועל השימוש יהיה בעיקר משרדי.

אז רציתי לדעת אם יש מחשבים קלים יותר אולי עם מעבד חלש יותר פשוט שעדיין יהיה להם keypad.

פורסם

Lenovo G550 ו-Compaq CQ61

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים