פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים בד"כ לא מדפיסים על חולצה, אלא מדפיסים על נייר מיוחד שאח"כ מגהצים אותו על החולצה.יש כאלה בכל חנות לציוד משרדי.
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים ומה עם הדפסה של בד על בד?(אם זה לא מספיק מובן אני אביא צילום של מה שאני מתכוון אליו מחר)
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים מחבר בד"כ לא מדפיסים על חולצה, אלא מדפיסים על נייר מיוחד שאח"כ מגהצים אותו על החולצה.יש כאלה בכל חנות לציוד משרדי.אההה עכשיו הכל ברור..יש חברות לדברים האלה? דגמים?עריכה : בעצם לא ממש הבנתי, זה מדפסת רגילה ורק הנייר שונה? או שזה גם מדפסת מיוחדת?
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים אההה עכשיו הכל ברור..יש חברות לדברים האלה? דגמים?עריכה : בעצם לא ממש הבנתי, זה מדפסת רגילה ורק הנייר שונה? או שזה גם מדפסת מיוחדת?מדפסת רגילה לחלוטין, רק הנייר מיוחדמניסיון זה לא יוצא מי-יודע-מה
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים מחבר ראיתי מלא חולצות שנראות ממש טוב ושההדפס ממש מובלע בחולצה, יש עוד שיטות חוץ מעם מדפסת ביתית?
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים מחבר לא משהו העצם הזאת, כבר נסיתי לחפש לבד בגוגל וכל מה שאני מוצא זה חנויות שמוכרות חולצות כאלה.אני רוצה לברר בנוגע למכשיר\מדפסת שעושה את החולצות
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים מדפסת מקצועית שעושה כזה דבר תהיה יקרה מאוד.לגבי דפים כאלה - לך לאופיס דיפו, קנה כאלה דפים של HP. אין יותר מדי מבחר.
פורסם 2009 בספטמבר 1016 שנים אם אני לא טועה, יש חנות בדיזינגוף סנטר שמדפיסה על חולצות.אתה יכול להגיע לחנות עם קובץ JPEG והיא מדפיסה באיכות מצויינת וזה מחזיק בכביסות לאורך זמן.
פורסם 2009 בספטמבר 1116 שנים יש את ריצ'רד בסנטר ואת פונגו בדיזינגוף 99 או 98 אא"לטמדפסת שיודעת לעשות את זה ברמה טובה עולה מספר טבעי שגורר אחריו לפחות חמישה אפסים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.