עבור לתוכן

מפרט למשחקים, 3400 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

היי,

מזה זמן רב אני מתכוון לקנות מחשב חדש ולאחר יציאת ה-i5 אני נתון להתלבטות לא קלה, האם ללכת על מעבד ה-i5 או לא.

אין לי צורך בכונן קשיח או ב-CD-ROM.

הרכבתי מפרט, וההסתייגות הגדולה היא לגבי לוח האם של אינטל, האם הוא פוגע בצורה כלשהי במפרט? (כל תוספת של כסף תגרום לי לרדת מעניין ה-i5.)

תודה רבה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

מזה זמן רב אני מתכוון לקנות מחשב חדש ולאחר יציאת ה-i5 אני נתון להתלבטות לא קלה, האם ללכת על מעבד ה-i5 או לא.

התשובה בתקציב שלך - לא.

הביצועים דומים ל-q9550 וכשההפרש הממוצע בעלות לוחות האם עומד על 400 ש"ח (יותר מ-10% מהתקציב שלך) אין בכלל על מה לדבר.

פורסם
  • מחבר

אני מוכן להשקיע את המחיר של המפרט שהרכבתי, אתה מוצא בו משהו לא טוב? (או שהוא פשוט לא חזק באופן משמעותי מה-"פנום" למיניהם?)

פורסם

תלוי בצרכים שלך... כרטיס הקול די מצומצם מאחורה, אז אם יש לך מערכת מורכבת של רמקולים היא לא תתחבר, אבל חוץ מזה לוח האם הוא בחירה טובה מאוד (אם לא היחידה, כל שאר לוחות האם של ה-P55 יעלו בסביבות ה-900)

הזיכרונות לעומת זאת זה כבר סיפור אחר. בתדירות של 1066 הם יותר איטיים מ-DDR2 800. או במילים אחרות - לא טובים במיוחד.

הייתי מחליף לאלו:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2504&products_id=24663

באופן אישי יש לי הסתייגות ספציפית מ-powercolor, ראיתי סטטיסטיקות שמעידות על אחוז גבוה מאוד ביחס לשאר יצרניות כרטיסי המסך של כרטיסים שסבלו מכשלי חומרה. אבל הם זולים מאוד... אם אתה מוכן לתוספת של 50 ש"ח, יש בפנדה את ה-260GTX 216SP של GAINWARD ב-899.

פורסם
  • מחבר

תלוי בצרכים שלך... כרטיס הקול די מצומצם מאחורה, אז אם יש לך מערכת מורכבת של רמקולים היא לא תתחבר, אבל חוץ מזה לוח האם הוא בחירה טובה מאוד (אם לא היחידה, כל שאר לוחות האם של ה-P55 יעלו בסביבות ה-900)

הזיכרונות לעומת זאת זה כבר סיפור אחר. בתדירות של 1066 הם יותר איטיים מ-DDR2 800. או במילים אחרות - לא טובים במיוחד.

הייתי מחליף לאלו:

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2236_2504&products_id=24663

לגבי כרטיס הקול: יש לי מערכת 4.1 שמצריכה שני חיבורים בסה"כ, האם יהיו כאלה?

לגבי לוח האם: האם הוא באמת נחשב לטוב, אני שומע לא אחת הסתייגויות לגבי לוחות אם של אינטל.

לגבי הזיכרונות: מקבל.

פורסם

עד כמה שידוע לי לוחות האם של אינטל עובדים בסדר כל עוד אתה לא מנסה לשנות כלום ב-BIOS. אז עדיף שלא תנסה OC או הגדרות של מתחים\תיזמונים שונים לזכרונות... יכול להיות שהכל יעבוד בסדר, אבל זה פתח לצרות. כל עוד אתה מסתפק בלוח לשימושים בסיסיים ביותר, לא אמורות להיות לך בעיות איתו.

החיבורים של כרטיס הקול הם הירוק הורוד והכחול:

# Pink = Microphone In (mono)

# Blue = Line-In (stereo)

# Green = Line-Out / Front Speakers / Headphones

פורסם
  • מחבר

אני מקווה שהחיבור הכחול יודע גם להעביר סאונד לרמקולים אחוריים. (כפי שלוח האם העתיק שלי יודע...)

ולגבי לוח האם: האם האופציה של OC אוטומטי של ה-i5 תתממש בלוח הזה? (האם הוא יגביל רכיב כלשהו במפרט?)[br]פורסם בתאריך: 10.09.2009 בשעה 23:22:08

נראה לי שלא תהיה בעיה עם האודיו:

Intel® High Definition Audio◊ subsystem in the following configuration:"

8-channel (5.1+ 2 independent multi-streaming) audio subsystem with three analog audio outputs using the Realtek* ALC888 audio codec"

ושוב: "האם האופציה של OC אוטומטי של ה-i5 תתממש בלוח הזה? (והאם הוא יגביל כל רכיב אחר במפרט?)"

פורסם

OC אוטומטי יהיה לך, ולא נראה שהלוח יגביל את שאר המפרט. רק תמנע ממשחקים בביוס במידת האפשר ואתה מסודר.

פורסם

לא תהיה שום בעיה עם אוברקלוק. אתה יכול לראות בביקורת שבאתר מה עשו עם לוח של אינטל.

מסכים עם ההמלצה לזיכרונות. זולים, טובים ועומדים בהמלצת המתח של אינטל.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

לגבי כרטיס המסך: האם באמת יש סיבה לחשוש מ-POWERCOLOR? (יש 36 חודשי אחריות...)

פורסם

מי אמר שצריך לחשוש מהם?

נותנים 3 שנים אחריות כמו רוב החברות האחרות.

פורסם
  • מחבר

באופן אישי יש לי הסתייגות ספציפית מ-powercolor, ראיתי סטטיסטיקות שמעידות על אחוז גבוה מאוד ביחס לשאר יצרניות כרטיסי המסך של כרטיסים שסבלו מכשלי חומרה. אבל הם זולים מאוד... אם אתה מוכן לתוספת של 50 ש"ח, יש בפנדה את ה-260GTX 216SP של GAINWARD ב-899.

...

פורסם

כשל חומרה = יש אחריות

אף אחד לא זורק אותך מהחנות אחרי הקניה.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולם. :xyxthumbs:

במידה ותהיינה עוד שאלות אשאל.

נ.ב: אם למישהו יש עוד השגות על המפרט, אשמח לשמוע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים