פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים halloween harryהיה משחק ממש טוב בזמנו.ואם כבר, תזהו את התמונה המצורפת[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים האמת היא שהארי המזוהם היה התרגום לעברית של השם היה לי את המשחק הזה פעם בחלק מאוסף משחקים גדול, הייתה חברה ישראלית (שחכתי את שמה) שהפיצה אוספים כאלה בזמנו
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים הנה אחדטוב לא נראה לי שמנגנון העלאת הקבצים פה אוהב אותי ממש[attachment deleted by admin]
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים ואם כבר, תזהו את התמונה המצורפתשברתי את הראש בזמנו איך לסיים את הדמו,הוא בכלל לא נגמר!
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים האמת היא שהארי המזוהם היה התרגום לעברית של השם היה לי את המשחק הזה פעם בחלק מאוסף משחקים גדול, הייתה חברה ישראלית (שחכתי את שמה) שהפיצה אוספים כאלה בזמנו אני חושב שאתה מתכוון לזה נכון?
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים אני רואה שכב רענו על שדו מן אויבו במושבע של סול ריבר בשעתו..הוא בטח היה מסתדר טוב עם גבי טוש שלנו.אניהוו זה לא "מעל 200 משחקים מרתקים"? הדבר הראשון שהיה לי עם המחשב הראשון שלי!!!(משחק מלא ראשון-ריימן) אאאח באמת נוסטלגיה
פורסם 2010 באוגוסט 2415 שנים לי יש "350 חלונות", אומנם לא עובד אבל אני יכול להוציא משחקים מתוך התיקייה של הדיסק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.